thermalrock-dragon-hlinikova-skrin-nejenom-pro-hrace
Skříně, zdroje, chladiče Článek ThermalRock Dragon: Hliníková skříň nejenom pro hráče

ThermalRock Dragon: Hliníková skříň nejenom pro hráče

Bronislav Kujál

Bronislav Kujál

12. 10. 2005 01:00 21

Seznam kapitol

1. Balení 2. Popis 3. Vnitřní uspořádání 4. Systém chlazení a kabeláž 5. Instalace 6. Zkušenosti a závěr

Toužíte mít doma PC ve skříni, kterou nikdo nepřehlédne? Na jednu velice zajímavou počítačovou skříň od společnosti ThermaRock se dnes podrobně podíváme. Jestli se vám líbí luxusní vzhled matného hliníku a preferujete předimenzované chlazení plus nízkou hmotnost, tak je možné, že si vás tento model získá. ThermalRock je divizí společnosti Thermaltake, a tak je možné očekávat jistou kvalitu. Společně se v recenzi podíváme, co se skrývá pod luxusním kabátkem.

Reklama

Celohliníková počítačová skříň ThermalRock Dragon se dodává ve veliké krabici, která je poseta obrázky vnitřku z jedné strany a možnými variantami z druhé strany. Díky obalu se tedy dozvíte vše potřebné a zjistíte, že se skříň dodává ještě v černé variantě. Obě provedení mají průhledové okno bočnice a obě provedení jsou dodávány bez zdroje. 

ThermalRock Dragon: Hliníková skříň nejenom pro hráče
i Zdroj: PCTuning.cz

Stříbrno-modré provedení je kompletně celé vyrobené z hliníku a může se pochlubit nízkou vahou 8,1kg. Zatímco černo-stříbrné provedení je pouze možné koupit v provedení z materiálu SECC v kombinaci s hliníkovým čelem, kde se tato kombinace materiálů projevuje na vyšší váze 15,3kg.

ThermalRock Dragon: Hliníková skříň nejenom pro hráče
i Zdroj: PCTuning.cz

Samotná skříň je velice pečlivě zabalená v igelitu a v krabici se nic nepovaluje, co by mohlo citlivý hliník poškrábat či promáčknout.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama