To chcete vidět. Všechny novinky od MSI představené na výstavě CES 2022.
i Zdroj: PCTuning.cz
Článek To chcete vidět. Všechny novinky od MSI představené na výstavě CES 2022.

To chcete vidět. Všechny novinky od MSI představené na výstavě CES 2022. | Kapitola 3

David Jiránek

David Jiránek

15. 1. 2022 17:00 1

Seznam kapitol

1. Notebooky 2. Stolní počítače 3. Komponenty a příslušenství

Značka MSI ukázala hlavne počítače, notebooky a příslušenství pro hráče. Výrobce ovšem myslel i na tvůrce a nabídne pro ně výkonné stroje s kvalitním displejem. Překvapením pak byly zcela nové lineární mechanické spínače

Reklama

Komponenty

Nové rychlé SSD a základní desky obsahující nejnovější Intel čipsety. Právě tyto novinky přivezlo MSI na letošní CES.

MSI SPATIUM M480 PLAY SSD

Trh s M.2 disky se v posledních měsících rozrostl o kusy vhodné pro konzoli Playstation 5. Svoje želízko v ohni má také MSI s modelem Spatium M480. Toto NVMe M.2 SSD využívá PCIe 4.0 a nabídne rychlost čtení až 7 000 MB/s a heatsink. Hodí se tak pro konzoli od Sony, ale i do herních počítačů.

To chcete vidět. Všechny novinky od MSI představené na výstavě CES 2022.
i Zdroj: PCTuning.cz

Základní desky MSI Intel H670 / B660 / H610

MSI se také pyšní velkou nabídkou základních desek. Mezi ně se nově zařadí modely založené na čipsetech H670, B660 a H610 od Intelu. Budou k dispozici v DDR4 i DDR5 variantách s kvalitním napájením i chlazením. Ve výbavě nechybí 2,5Gb ethernet, WiFi 6E, USB 3.2 Gen 2x2.

To chcete vidět. Všechny novinky od MSI představené na výstavě CES 2022.
i Zdroj: PCTuning.cz

Příslušenství

Mezi nejzajímavější příslušenství od MSI patří klávesnice se zcela novými spínači. Uveden byl i bezdrátový headset a mikrofon pro streamery.

MSI GK71 Sonic klávesnice

Klávesnice MSI GK71 Sonic nabídne zcela nové MSI Sonic Red mechanické spínače. Jde o velmi lehké switche s operační silou pouhých 35 gramů. To je o 5-10 gramů méně, než bývá běžné u konkurence. Spínače vznikly ve spolupráci se známou firmou Kailh, aktivují se ve vzdálenosti 1,9 mm a plná hloubka stisku je 4 mm.

MSI Optix MPG321UR-QD

Nový monitor z řady Optix obdrží 4K rozlišení a obnovovací frekvenci 144 Hz na úhlopříčce 32 palců. Půjde o model vhodný pro počítačové hráče i konzolisty. Nabídne totiž HDMI 2.1 a certifikaci pro konzole Xbox. Mimo to můžete pro připojení využít i DisplayPort 1.4. IPS panel s typickým jasem 400 nitů a maximálními 600 nity nabízí pokrytí 99 % Adobe RGB a 97 % DCI-P3.

To chcete vidět. Všechny novinky od MSI představené na výstavě CES 2022.
i Zdroj: PCTuning.cz

MSI IMMERSE GH50 WIRELESS

Bezdrátový headset od MSI byl vybaven 50mm neodymiovými drivery, 7.1 audiem a dosahem až 20 metrů. Zpoždění zvuku by mělo být minimální i díky novým keramickým anténám v těle headsetu.

MSI IMMERSE GV60 mikrofon

Na konec zde máme streamovací mikrofon MSI Immerse GV60, který by měl poskytnou studiovou kvalitu zvuku prakticky kdekoliv. Je vyroben z hliníku a opatřen matnou povrchovou úpravou. Mikrofon bude k dispozici v prvním čtvrtletí letošního roku.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama