Ušetřete v zimě na elektrických koloběžkách Navee na eshopu Tomtop
i Zdroj: PCTuning.cz
Článek Ušetřete v zimě na elektrických koloběžkách Navee na eshopu Tomtop

Ušetřete v zimě na elektrických koloběžkách Navee na eshopu Tomtop | Kapitola 2

Komerční sdělení
7. 12. 2023 10:00 3

Seznam kapitol

1. Navee N40 2. Navee N65 3. Navee S65

Venku sice padá sníh a na rekreační ježdění to zrovna není, avšak jde o ideální dobu, jak ušetřit při nákupu elektrické koloběžky. Eshop Tomtop nabízí tři modely, ze kterých si vybere každý.

Reklama

Navee N65

Náročnější zákazníci mohou sáhnout po Navee N65. Zde už se posouváme co do výkonu i dojezdu. Tato elektrická koloběžka zvládne maximální rychlost 25 km/h a poradí si se zatížením až 120 kilogramů. Maximální dojezd je 65 kilometrů, což je dostatek na delší projížďky i cestu do práce a z práce bez nabíjení.

Ušetřete v zimě na elektrických koloběžkách Navee na eshopu Tomtop
i Zdroj: PCTuning.cz

Osazený motor disponuje výkonem 500 W a je velmi tichý. Otravné vysoké tóny při přidání plynu zde neuslyšíte. Koloběžka si poradí i s 25% stoupáním, což je opět zlepšení oproti N40.

Při jízdě na N65 získáte více prostoru, stupačka má totiž šířku 17 cm a jak popisuje autor youtube kanálu Karotka, zrovna na této elektrické koloběžce se vůbec necítí jako vosa na bonbónu. Můžou za to vhodně zvolené rozměry rámu a celkové provedení.

Pohodlnou jízdu zajišťují opět 10palcové pneumatiky a systém brždění zadním i předním kolem v kombinaci klasické kotoučové brzdy a elektromotoru.

Hořčíková slitina se postarala o opět velmi lehkou konstrukci s váhou 23,5 kilogramu. Vzhledem k výkonu, dojezdu a jízdním vlastnostem jde o skvělou hodnotu.

Chytré funkce si můžete užít s touto elektrickou koloběžkou také ve svém mobilu. Navee N65 disponuje Bluetooth připojením a v aplikaci Go Navee najdete v reálném čase statistiky, jízdní nastavení a další informace.

Vzhledem k ceně 8 764 korun s kódem NYVEETC na eshopu Tomtop jde o skvělý poměr ceny a funkcí. Opět koloběžku dostanete bez dodatečné platby za dovoz a z polského skladu. Dorazí vám tedy během pár dní.

Ušetřete v zimě na elektrických koloběžkách Navee na eshopu Tomtop
i Zdroj: PCTuning.cz
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama