Zvyšte svou produktivitu s Windows a Microsoft Office Pro v balíku za méně než 25 €!
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Zvyšte svou produktivitu s Windows a Microsoft Office Pro v balíku za méně než 25 €!

Zvyšte svou produktivitu s Windows a Microsoft Office Pro v balíku za méně než 25 €!

Komerční sdělení
18. 6. 2024 09:00

S 30% podílem na celosvětovém trhu kancelářského softwaru je Microsoft Office jedním z předních světových kancelářských balíků a zdaleka nejoblíbenějším placeným produktem.

Reklama

Po omezenou dobu však můžete Ultimate Microsoft Office Professional 2021 pro Windows spolu v balíku s Windows 11 Pro, pořídit za 38,59 € (nezapomeňte zadat kupon „DDA62“) ve speciálním výprodeji Godeal24.

Tento softwarový balíček obsahuje doživotní licence na Windows 11 Pro a Microsoft Office Professional 2021 a je v prodeji za speciálně zvýhodněnou cenu v rámci speciálního výprodeje.

Systém Windows 11 Pro (použij kód „DDA50“) byl vyvinut s ohledem na hybridní pracovní svět. Obsahuje nové funkce pro maximální produktivitu, umělou inteligenci a zabezpečení, které vám pomohou odvést co nejlepší práci, ať už jste v kanceláři, doma nebo v kavárně. Vlastní rozvržení a další funkce mu umožňují plně přizpůsobit systém Windows svým preferencím, abyste mohli pracovat plynuleji než kdykoli předtím, a díky sadě Microsoft Office toho zvládnete ještě více.

Microsoft Office Pro 2021 (použij kód „DDA62“) zahrnuje aplikace Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher a Access. Zatímco verze Office 2021 Home and Business pro Mac (použij kód „DDA62“) za 79,99 € obsahuje stejné aplikace kromě Publisheru a Accessu. Je to vše, co každý potřebuje k počítání, psaní dokumentů, vytváření prezentací, zlepšení komunikace a mnoho dalšího. Jedinečné rozhraní využívající lištu záložek navíc usnadňuje přístup k funkcím, nástrojům a přizpůsobením napříč programy.

Se službou Godeal24 získáte okamžitý přístup ke stažení a produktovým klíčům spolu s vynikajícím zákaznickým servisem. Pokračujte na Godeal24 a získejte doživotní licenci na Microsoft Office za pouhý zlomek původní ceny.

Zvyšte svou produktivitu s Windows a Microsoft Office Pro v balíku za méně než 25 €!
i Zdroj: PCTuning.cz

Nakupování na Godeal24 je snadné a podporuje řadu platebních metod včetně PayPal nebo kreditních karet. Své produkty obdržíte ihned po zadání objednávky, aniž byste museli čekat několik dní. Pokud máte před nebo po zadání objednávky jakékoli dotazy, můžete se obrátit na zákaznický servis service@Godeal24.com.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama