asus-eee-900-hrdy-nastupce-mininotebooku
Mobilní zařízení Článek Asus Eee 900 - hrdý nástupce mininotebooku

Asus Eee 900 - hrdý nástupce mininotebooku | Kapitola 10

Tomáš Šulc

Tomáš Šulc

11. 6. 2008 01:00 22

Seznam kapitol

1. Asus Eee 900 2. Design, klávesnice... 3. Vstupy/výstupy, webkamera, příslušenství 4. Zvuk, chlazení (rozebrání), záruka 5. Operační systémy - galerie 1/2 6. Operační systémy - galerie 2/2 7. Testy TFT displeje
8. Testy procesoru 9. Testy operační paměti 10. Testy grafické karty - dnes trochu jinak 11. Testy pevného disku 12. Test výdrže baterie 13. Vyhodnocení a závěr

Nejspíše mezi vámi není nikdo, kdo by v životě neslyšel o extrémně levném a extrémně malém notebooku Asus Eee, který koncem minulého roku získal srdce mnoha počítačových nadšenců. Na starší model Eee 701 Asus navazuje novou hračkou Eee 900 se spoustou praktických vylepšení. Stane se ale Eee 900 dobrým nástupcem úspěšné mašinky?Videa z hraní populárních her na mininotebooku uvnitř recenze!

Reklama

Myslet si, že na integrované grafice Asus Eee rozjedete moderní hry je samozřejmě trochu mimo, ale díky široké základně fanoušků Asus Eee lze mnoho her mírně upravit, osekat jim grafiku tak, aby jely i na tomto stroji, který má výkon jako 5 let staré počítače.

Ze starších her tak lze bez problémů rozjet Warcraft 3, Morrowind, pomocí emulátorů i staré hry a z novějších naopak World of Warcraft, Trackmania Nations nebo dokonce Oblivion či Unreal Tournament 2004. Důkazem jsou jak videa na YouTube, tak hlavně fórum o Asus Eee, kde se podrobně rozebírá jak danou hru rozjet, fórum najdete na této adrese.

Pravidelné 3D testy jsem dnes z pochopitelných důvodů vynechal. Nutit na tomto stroji běžet 3DMark 06 je nesmysl.


Counter Strike 1.6


GTA San Andreas, Freelancer, The Thing


Unreal Tournament 2004 a Halo


Morrowind a Oblivion


Hry pod emulátory


Half Life, Unreal Tournament, Age of Empires II

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama