bench-emall-2-64-s-plnou-podporou-half-life-2
Článek Bench'emAll! 2.64 s plnou podporou Half-Life 2

Bench'emAll! 2.64 s plnou podporou Half-Life 2

Charles

Charles

21. 12. 2004 00:00

Nová verze velice užitečného prográmku, který je schopen podle vámi zvolené sekvence projet celou řadu těch nejrozšířenějších benchmarků a průběžně vyhodnocovat naměřené výsledky. Měření pomocí většího množství standardních testů tak bude mnohem jednodušší.

Reklama

Pohybujete se také ve světě všemožných benchmarků a neustálého (byť sebemenšího) zvyšování výkonu? Samozřejmě musíte mít o výkonnostních výsledcích vašeho stroje neustálý přehled - pro což jste zřejmě vyzbrojeni poměrně značným množstvím všemožných benchmarků. Ale kdo je má pořád všechny dokola a dokola spouštět? Proč sedět celou tu dobu u počítače a jen tupě spouštět test za testem, když ten celý čas beroucí kolotoč můžete nechat na starosti jednomu jedinému prográmku, který udělá tuto práci za vás? Možná se trochu divíte.... ale ano. Přesně tohle je totiž posláním prográmku s poměrně "agresivním" názvem Bench'emAll! Nyní povýšil na verzi 2.64.

Bench'emAll! 2.64 s plnou podporou Half-Life 2
i Zdroj: PCTuning.cz


...logo doprovázející vás při spouštění programu...

Tento prográmek je velice užitečnou pomůckou, jak si zpříjemnit ono testování (nejde ani tak o to testování, jako spíše o otrocké pouštění testů, čekání na výsledek, zapsání výsledku, ukončení benchmarku a puštění dalšího a tak dále znovu a znovu). Pomocí Bench'emAll! si můžete totiž vytvořit svou vlastní sekvenci, v které program automaticky projede vámi zvolené benchmarky - můžete si i nastavit individuální konfiguraci jednotlivých testů.

A ve finále? Program samozřejmě průběžně zaznamenává výsledky a po projetí celé sekvence vám je předhodí ve velice přehledné formě díky níž vždy rozeznáte, který výsledek patří ke kterému testu a k jaké konfiguraci - mnoho z vás jistě z vlastní zkušenosti moc dobře zná, jaké to je, když se vám těch údajů nahromadí více a včas si to nějak neuspořádáte - pak prostě ztratíte přehled a nevíte, které číslo patří přesně k čemu :-)

Nynější verze 2.64 se oproti té předchozí liší hlavně přidanou plnou podporou pro Half-Life 2.

Bench'emAll! 2.64 s plnou podporou Half-Life 2
i Zdroj: PCTuning.cz


- ilustrační obrázek -

Nová verze 2.64 oproti té předchozí přináší následující:

  • Half-Life 2 support added
  • Batch Benchmark mode added. Now you can start multiple sequences as easy as one sequence

Program v té nejnovější verzi obsahuje podporu pro následující benchmarky: Doom3, Aquamark3 Professional Plus, Half-Life 2, RightMark Video Analyzer, Far Cry, Unreal Tournament 2004, Call of Duty, Halo: Combat Evolved, Codecreatures Benchmark Pro, Splinter Cell, Return to Castle Wolfenstein, Unreal II: The Awakening, ChameleonMark, 3DMark05, 3DMark03, 3DMark2k1SE Pro, Quake3, UT2003, Serious Sam: The Second Encounter, Vulpine GLmark 1.1, SpecViewperf 8,  SpecViewperf 7.0, SpecViewperf 6. Podporovaná rozlišení jsou od 640x480 až do 1600x1200.

Aktuální verzi Bench'emAll! 2.64 můžete stahovat zde (1,91 MB)

Zdroj: Benchemall

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama