BenQ Školní Ajťák – čtvrtý ročník středoškolské soutěže
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek BenQ Školní Ajťák – čtvrtý ročník středoškolské soutěže

BenQ Školní Ajťák – čtvrtý ročník středoškolské soutěže

Redakce PCT

Redakce PCT

6. 12. 2012 18:00 2

Čtvrtý ročník největší středoškolské IT soutěže je zahájen! Všichni studenti středních škol z ČR si spolu mohou porovnat znalosti z oblasti IT, internetu a sociálních sítí. Vyhrát můžete All-In-One dotykový počítač MSI, BenQ LCD monitor, SSD od Intelu nebo routery Cisco Linksys. PCTuning.cz vás zve do soutěže jako jeden z mediálních partnerů.

Reklama

BenQ Školní Ajťák je soutěž pro všechny studenty středních škol z České republiky, která se nyní uskuteční již počtvrté. Je největší českou středoškolskou znalostní soutěží, ve které budou studenti odpovídat na otázky z oboru IT, softwaru, hardwaru, sociálních sítí a moderních technologií. Otázky jsou rozděleny do dvou kategorií. Snažší otázky odpovídají obecným středoškolským znalostem, těžší otázky důkladně prověří IT znalosti studentů, aby do celkového finále postoupili skutečně ti nejlepší.

Oproti prvním ročníkům jsme upravili systém soutěže. Studenti dostanou 35 otázek, pro odpověď na každou otázku bude stanoven časový limit 80 sekund. Cílem soutěže je, aby si studenti z celé České republiky porovnali své znalosti.

Pro ty nejlepší jsou připraveny hodnotné ceny – vítěz se může těšit na MSI All-In-One dotykový počítač AE1920-259XEE a router Cisco Linksys EA6500. Pro další místa jsou připraveny další zajímavé ceny, jako monitor BenQ RL2240H nebo Intel SSD 330. Nesmíme zapomenout ani na router Cisco Linksys EA3500.

BenQ Školní Ajťák – čtvrtý ročník středoškolské soutěže
i Zdroj: PCTuning.cz

Jeden náhodně vylosovaný student z online kola pak získá router Cisco Linksys EA2700. Celkem soutěžíme o ceny v hodnotě více než 30 tisíc korun!

BenQ Školní Ajťák – čtvrtý ročník středoškolské soutěže
i Zdroj: PCTuning.cz

Třídu vítěze navíc čeká výlet na motokáry do KART arealu v nových prostorech lokality Praha Olšany a také volný vstup do počítačového klubu BattleZone. Pro finalisty budou připraveny dárkové balíčky, ve kterých nebudou chybět energetické nápoje Big Shock! a další dárky od partnerů soutěže.

Systém soutěže

Základní kolo proběhne online zde na portálu Grunex.com (studenti nemusí nikam cestovat, stačí jim PC s internetem, např. ve školní účebně v době výuky). V níže vypsaných termínech se studenti přihlásí do našeho systému a vyplní test, který potrvá maximálně 45 minut (na studenty čeká 35 otázek, na každou je 80sekundový limit). Deset nejlepších studentů postoupí do pražského finále v herním klubu BattleZone, které se uskuteční ve středu 19.12. 2012. Z každé školy mohou do finále postoupit pouze dva nejlepší studenti!

BenQ Školní Ajťák – čtvrtý ročník středoškolské soutěže
i Zdroj: PCTuning.cz

Termíny základních kol:

1.termín : 12.12.2012 od 8:00 do 15:00
2.termín : 13.12.2012 od 8:00 do 15:00
3.termín : 14.12.2012 od 8:00 do 15:00
 
Každá škola může přihlásit neomezený počet účastníků, účast v soutěži je samozřejmě zdarma. Studenti si mohou vybrat jakýkoliv termín, ovšem každý student se může online kola zúčastnit pouze jednou.

Registrace

Registraci provedete zasláním mailu na adresu skoly@grunex.com. Do předmětu uveďte název vaší školy a do textu zprávy počet studentů, které chcete do soutěže přihlásit. Na základě tohoto mailu budete registrováni do soutěže a dostanete podrobné instrukce, jakým způsobem bude online zakladní kolo probíhat.

Soutěž pořádá Grunex.com, PCTuning.cz je jedním z hlavních mediálních partnerů. Kompletní vyhlášení soutěže najdete na těchto stránkách, kde nechybí ani plakát v tiskové kvalitě pro vyvěšení ve vaši škole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama