Čipset Z87 oficiálně – Asus představil nové základní desky
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Čipset Z87 oficiálně – Asus představil nové základní desky

Čipset Z87 oficiálně – Asus představil nové základní desky | Kapitola 8

Michal Šimonek

Michal Šimonek

16. 5. 2013 03:00 30

Seznam kapitol

1. Úvodka a první prezentační slajdy 2. Základní desky Deluxe, PRO, Plus, C, A ve slejdech 3. Základní desky Asus Z87 ve fotografiích 4. Prezentační slajdy TUF série Z87
5. Fotografie a krátký popis TUF Z87 desek 6. ROG Z87 - slajdy 7. ROG Z87 - popis vystavených desek a fotografie 8. Závěr

Velmi rychle se blíží uvedení procesorů Intel Core 4. generace a spolu s ním nemohou chybět ani nové základní desky. V poslední době jsme mohli vidět mnoho uniklých fotografií základních desek od všech možných výrobců, a to včetně Asusteku. Ale až dnes o nich můžeme napsat ověřené a oficiální informace!

Reklama
Čipset Z87 oficiálně – Asus představil nové základní desky
i Zdroj: PCTuning.cz

Dnešní článek poodhalil pohled na základní desky Asus s čipsetem Intel Z87 Express. Samotné vydání procesorů i desek se však blíží a můžeme jen říci, že to bude v této polovině roku. Bystřejší čtenáři se jistě dovtípí, kde že to vlastně bude (procesory i desky) oficiálně představeno. Lákavé na nové platformě je, že bude i za rok kompatibilní, takže zažije alespoň dvouletý cyklus stejně jako aktuální LGA 1155 s procesory Sandy Bridge a Ivy Bridge. Mnozí budou natěšeni a uvažovat o upgradu starých sestav, stále se tu rozhodně najde mnoho čtenářů s miláčky postavenými na LGA775 či starších a nebo s939, AM2 apod.

V dalších měsících nás i proto bude čekat doslova maratón testování a následných recenzí spojených s novými procesory a základními deskami. A my v redakci se na ně budeme těšit určitě stejně jako vy.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama