Creality K1C: pokročilá 3D tiskárna s řadou chytrých funkcí
i Zdroj: PCTuning.cz
Článek Creality K1C: pokročilá 3D tiskárna s řadou chytrých funkcí

Creality K1C: pokročilá 3D tiskárna s řadou chytrých funkcí

Komerční sdělení
24. 6. 2024 11:12

Seznam kapitol

1. Představení Creality K1C 2. Funkce tiskárny

Creality K1C je rychlá a tichá 3D tiskárna. Její hliníkový rám zajišťuje stabilitu a pevnost, a díky chytré kameře můžete sledovat tisk v reálném čase. Ideální volba pro profesionální výsledky bez nutnosti montáže.

Reklama

Zbrusu nová tiskárna Creality K1C nabízí až 12× rychlejší tisk v porovnání s ostatními 3D tiskárnami. S tichým provozem a bez nutnosti montáže můžete rychle začít a dosáhnout profesionálních výsledků. Tato tiskárna je optimalizovaná pro tisk z materiálů vyztužených uhlíkovými vlákny. Její tisková plocha má rozměry 220 × 220 × 250 mm a rám z hliníkové slitiny zajišťuje maximální stabilitu a pevnost. Díky chytré kameře můžete sledovat celý proces tisku v reálném čase. A to není vše – Creality K1C disponuje také funkcí obnovení tisku, která šetří čas i materiál.

Hlavní funkcí 3D tiskárny Creality K1C je její AI kamera, která umožňuje sledovat tiskový proces v reálném čase a upozorňovat na případné problémy. Už nehrozí žádné „špagety”, až se vrátíte k tiskárně po mnoha hodinách. S kamerou budete mít vždy přehled. Vestavěná kamera podporuje také video dohled a časosběrné natáčení.

Creality K1C: pokročilá 3D tiskárna s řadou chytrých funkcí
i Zdroj: PCTuning.cz

Specifikace 3D tiskárny

Creality K1C͏ je jedna z nejrych͏lejších do͏s͏tupný͏ch 3D tiskáren s maximální rychlostí ͏600 mm/s. To znamená, že složité modely lze tisknout velmi rychle, což je ideální pro͏ rychlou výrob͏u prototypů a velkých objektů. Vyšší ryc͏hlost tisku však m͏ůže ovlivnit kvalitu t͏isku; proto je klíčové najít rovn͏o͏váhu mezi rychlostí a͏ ͏kvalitou na základě vašich potřeb.

Filament s průměrem 1,75 mm je standardní a představuje nejběžnější dostupnou velikost͏, kter͏á zajišťu͏je do͏state͏čnou dostupnost a širokou škálu materiálů. Mezi ně patří třeba PLA, ABS, PE͏TG,͏ TPU a další. Tento průměr je ideální pro přesný͏ tisk͏ a fung͏uje dobře s většino͏u 3D t͏iskáren͏, což u͏možňuj͏e přímou výměnu materiálu a snadný nákup.

Creality K1C nabízí několik možností pro přenos souborů, včetně USB disku a Wi-Fi. To umožňuje uživatelům pohodlně nahrávat tiskové soubory do tiskárny. 

  • S možností jednotky USB mohou uživatelé přenášet soubory ze svého počítače nebo jiných zařízení přímo na jednotku USB, kterou pak lze připojit k tiskárně. Tato metoda je spolehlivá a nevyžaduje jakékoliv připojení k internetu.
  • Využití Wi-Fi umožňuje bezproblémový bezdrátový přenos souborů z různých zařízení připojených k síti, jako jsou počítače a chytré telefony. Tato funkce se ukazuje jako velmi výhodná, umožňuje vzdálené ovládání tiskáren a snadné nahrávání souborů bez nutnosti fyzického připojení. V konečném důsledku to zvyšuje celkový komfort a produktivitu pracovních procesů.

Základním a vysoce prospěšným aspektem současných 3D tiskáren, jako je Creality K1C, je schopnost obnovy po výpadku napájení. Tato pozoruhodná funkce umožňuje tiskárně v případě výpadku proudu plynule obnovit tisk přesně od místa, kde byl přerušen. Úplný přehled specifikací tiskárny naleznete na přiloženém obrázku.

Creality K1C: pokročilá 3D tiskárna s řadou chytrých funkcí
i Zdroj: PCTuning.cz

S Creality K1C získáte vysoce výkonnou 3D tiskárnu, která nabízí nejen rychlý tisk až 600 mm/s, ale i řadu pokročilých funkcí, jako je obnova po výpadku napájení, flexibilní možnosti přenosu souborů (USB, WiFi) a podpora širokého spektra filamentů. Tiskárnu si můžete pořídit za 12 423 Kč, navíc s kódem „TTK1CRLY“ získáte slevu 1 145 korun. Zboží se dodává z EU skladů a dopravu máte zdarma! Na výběr máte ze dvou varianta, černá a červená. 

První
Poslední
Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama