Finalisté GeForce Tech Akademie. Kdo vyhraje RTX 2080 Ti?
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Finalisté GeForce Tech Akademie. Kdo vyhraje RTX 2080 Ti?

Finalisté GeForce Tech Akademie. Kdo vyhraje RTX 2080 Ti?

Redakce PCT

Redakce PCT

19. 7. 2019 03:00 13

První část letní GeForce Tech Akademie je u konce! Naše porota vybrala tři finalisty, kteří již obdrželi tři různé grafické karty s čipy NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti. A tu nyní musí pořádně zhodnotit. Nejlepší z nich pak získá navíc NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti!

Reklama

Soutěž GeForce Tech Akademie, kterou pořádáme ve spolupráci s CZC.cz a NVIDIA Česká republika, je rozdělena do dvou fází. Ta první začala krátce po polovině června a začínající čeští videorecenzenti měli natočit, případně poslat již natočenou, recenzi na libovolný kus počítačového hardwaru. Ve druhé části soutěže každý dostal GeForce GTX 1660 Ti, kterou musí co možná nejlépe zhodnotit. Ten nejlepší totiž vyhraje našlapanou kartu GeForce RTX 2080 Ti. Situaci neulehčuje ani deadline stanovený na 21. července. Bez výzvy by to přece nebyla soutěž!

Přihlášek do prvního kola soutěže přišlo opravdu hodně, proto nebylo vůbec jednoduché vybrat pouze tři nejlepší. Většinově se nám sešly kvalitní recenze a pokud to jejich autoři vydrží, bude o kvalitní hardwarová videa na Youtube postaráno. Nicméně, museli jsme vybrat tři finalisty a porota složená z redaktorů našeho webu a zástupců Nvidie při hodnocení koukala na aspekty jako množství a relevanci informací, tonalitu recenze a autorův přednes. Záleželo také na vizuálním zpracování, kvalitě obrazu a době strávené v postprodukci. 

A kdo jsou tři finalisté vůbec prvního kola GeForce Tech Akademie?

Milanfon

Milanfon se podíval na zajímavou case QBD 8 od iTeku!

AdisBak

O recenzi na mikrofon SPC Gear SM900 se postaral AdisBak!

 

Ator

A na kloub počítače s čipem AMD Ryzen 7 1700 se podíval Ator!

 
A které video se vám líbí nejvíce? Dejte vědět v diskuzi...
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama