Udělejte videorecenzi HW, vyhrajte GeForce GTX a třeba i RTX!
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Udělejte videorecenzi HW, vyhrajte GeForce GTX a třeba i RTX!

Udělejte videorecenzi HW, vyhrajte GeForce GTX a třeba i RTX!

Redakce PCT

Redakce PCT

20. 6. 2019 03:00 7

Seznam kapitol

1. Natočte vlastní recenzi a vyhrajte 2. Stručný návod pro každého recenzenta 3. Formulář pro přihlášení recenze

Český Youtube, to je samý letsplejer, streamer, letsplejer, streamer no a potom vlastně ještě támhle, v rohu, to je Psychopat Bejr. Teď ale vážně, českých kanálů zaměřených na testy hardware je na českém Youtube velmi málo. A to chceme společně s Nvidií a CZC.cz změnit!

Reklama

Máte rádi hardware a točíte o něm videa? Pošlete nám je!

Baví vás hardware a chcete o něm točit video? Tak ho natočte!

Udělejte videorecenzi HW, vyhrajte GeForce GTX a třeba i RTX!
i Zdroj: PCTuning.cz

Ať už tak, či onak, v obou případech se zapojíte do soutěže o tři kusy grafických karet GeForce GTX 1660 Ti. A jeden z těchto tří finalistů si pak navíc odnese ještě GeForce RTX 2080 Ti!

Jak bude soutěž probíhat

  • vyplníte formulář a pošlete nám odkaz na svoji videorecenzi
  • videorecenze přijímáme do 28. června 2019!
  • pak vybereme tři nejlepší, jejichž autoři získají GeForce GTX 1660 Ti
  • finální trojice dostane další úkol: natočit recenzi na GeForce GTX 1660 Ti
  • autor nejlepší videorecenze získá navíc GeForce RTX 2080 Ti!

Výherce v obou kolech vybere odborná porota složená z redaktorů PC Tuningu a NVIDIA. O samotném průběhu vás budeme samozřejmě na PC Tuningu informovat. Kompletní pravidla soutěže pak najdete ZDE.

A jaké video byste měli poslat nebo natočit? Určitě by se mělo týkat počítačových komponent. RAMky, desky, grafika… Naopak nechceme videa s hodnocením mobilních telefonů, herních konzolí, televizí apod. Jsme na stránkách PC Tuning, ne?

V rámci zaslaných videí bude porota hodnotit jak technickou kvalitu videa (střih, stavbu záběru), tak i to, jak mluvíte a co vlastně říkáte. Tím nejdůležitějším aspektem bude ale samotný obsah – aby vaše recenze dávala smysl a divák se z ní skutečně něco dozvěděl.

Udělejte videorecenzi HW, vyhrajte GeForce GTX a třeba i RTX!
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Pár tipů k samotnému natáčení

Už pomalu chystáte studio, napínáte zelené plátno, zapínáte světla, připínáte mikrofon, spouštíte kameru na stativu a hurá na natáčení? Že nemáte žádné takové vybavení a točit budete na pět let starý telefon? Nevadí, taky to půjde, každý nějak začínal.

Technická kvalita pro nás není až tak podstatná, ale samozřejmě zkuste se trošku zamyslet nad prezentací a třeba si uklidit scénu, aby se vám za kamerou neproháněl spolubydlící ve vytahaných spoďárech s pivem v ruce. Nebo si předem připravte, o čem budete povídat, sepište si stručné body. Diváci nechtějí koktajícího recenzenta, pokud to samozřejmě nebude součástí nějaké vtipné scény. A taky tak nějak doufáme, že doba, kdy bylo třeba každou větu do kamery pořádně zakřičet a ještě při tom pořádně máchat rukama a nohama, je také nějaký ten rok za námi. A teď pár tipů pro každého začínajícího recenzenta na další stránce.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama