Hitman: Intro Pack – tajný agent se vrací. Po kouscích...
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Hitman: Intro Pack – tajný agent se vrací. Po kouscích...

Hitman: Intro Pack – tajný agent se vrací. Po kouscích... | Kapitola 6

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

21. 3. 2016 03:00 10

Seznam kapitol

1. Nájemný zabiják je na kousky 2. Všude samé VIP 3. Do Hitmana se nestřílí 4. Nebezpečné novinky 5. Pozlátko kam se podíváš 6. Hrát, nebo nehrát?

Výborná stealth akční hra Hitman: Absolution z roku 2012 se dočkala svého pokračování. To je lehce kontroverzní tím, že bude vycházet rozsekané na krátké epizody. První díl si pod názvem Hitman: Intro Pack nyní můžete pořídit v obchodech. Pokud stále nevíte, zdali vám to stojí za to, pokračujte ve čtení.

Reklama

Hitman: Intro Pack je vcelku zajímavá ukázka toho, jak by mohla vypadat (téměř) ideální stealth akční hra z prostředí holohlavého zabijáka.

Bohužel, tutoriál a jedna mise je i přes nízkou cenu velmi málo, a to i když přistoupíte na hru (k níž vás autoři neustále vybízejí) a pustíte se do podrobnějšího prozkoumávání misí a opětovného rozehrání. Mimořádně otravná je i závislost hry na online připojení.

Co bychom tvůrcům mohli dále vytknout, je možná až příliš strohý příběh, ale to by u nastaveného formátu bylo trošku liché. Hra chce být prostě jen pískovištěm, na němž se pořádně vyblbnete a vytvoříte si přitom svůj vlastní příběh.

Každopádně se dá říci, že pokud tvůrci dokážou udržet nastolenou kvalitu i ve zbývajících misích, mělo by se jednat o velmi solidní zábavu, která vám pár večerů vydrží. Raději však nebudu chválit předčasně a počkám si na samotný výsledek.

Hitman: Intro Pack i předplatné celého Hitmana můžete zakoupit třeba na Steamu.

Hitman: Intro Pack – tajný agent se vrací. Po kouscích...
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama