intel-dx58so-a-zhodnoceni-desek-pro-core-i7
Hardware Článek Intel DX58SO a zhodnocení desek pro Core i7

Intel DX58SO a zhodnocení desek pro Core i7

Z. Obermaier

Z. Obermaier

7. 11. 2008 01:00 27

Seznam kapitol

1. Úvod ... 2. Intel DX58SO - balení 3. Intel DX58SO - specifikace 4. Intel DX58SO - bližší pohled 5. BIOS a zhodnocení
6. Desky pro Core i7 7. Výkonové testy a spotřeba 8. Přetaktování 9. Hodnocení a závěr

Dnes se podíváme na poslední produkt s čipsetem X58 Express, bude jím základní deska přímo od Intelu. Po její recenzi vás čeká zhodnocení všech desek, které jsme vám celý týden představovali. Podíváme se na jejich výkon, možnosti přetaktování a přínos uživateli. Závěrečná doporučení samozřejmě nevynecháme.

Reklama
Intel DX58SO a zhodnocení desek pro Core i7
i Zdroj: PCTuning.cz

- Intel DX58SO -

Konečně jsme se posunuli do závěru týdne, kde nás čeká už pouze poslední základní deska pro Core i7. Ta pochází přímo z dílny Intelu a proti testovaným modelům dalších výrobců je vybavená střídměji. I když se prodává za nižší cenu než většina konkurenčních produktů, pořád by se dala v téhle kategorii už očekávat trošku více. Proto jí budeme věnovat trošku méně prostoru než jiným motherboardům, ale samozřejmě se dozvíte vše podstatné.

Druhá část bude samozřejmě patřit zhodnocení všech předvedených desek. Porovnáme jejich výbavu, layout, výkon a možnosti přetaktování. Nakonec se pokusím vyzdvihnout určité vlastnosti a možnosti desek pro různé skupiny uživatelů. Desky máme pěkně cenově odstupňované, a každý zájemce si jistě tu pravou najde.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama