Letní soutěž o luxusní designovou skříň ADATA XPG Invader X Black
i Zdroj: PCTuning.cz
Článek Letní soutěž o luxusní designovou skříň ADATA XPG Invader X Black

Letní soutěž o luxusní designovou skříň ADATA XPG Invader X Black

Václav Vlček

Václav Vlček

7

Seznam kapitol

1. ADATA XPG Invader X Black 2. Soutěžní otázky 3. Pravidla

Posedáváte v létě u počítače a už nevíte, jakou hru spustit? Pojďte s námi zasoutěžit o parádní bednu, ve které bude vaše sestava vypadat hned dvojnásobně výkonná!

Reklama

Půlka prázdnin už je bohužel za námi a léto je v plném proudu. Je jedno jestli zrovna ležíte u vody nebo někde zdoláváte vrcholy hor, případně proháníte padouchy v nějak hře. Máme pro vás novou zajímavou soutěž, v níž stačí naklikat pár otázek a můžete se těšit na luxusní a designovou skříň od značky XPG. Vypadá jako výkladní skříň, prosklený bok a čelní stěna se budou krásně vyjímat někde na stole. Škoda něco takového strčit pod stůl jako opěrku na nohy. 

Tyhle vychytávku navíc už testoval Petr a design se mu moc líbil.

Test skříně XPG Invader X: radost z každého pohledu
i Zdroj: XPG

Test skříně XPG Invader X: radost z každého pohledu

Bočnice z tvrzeného skla je již standardní výbavou většiny dnes prodávaných počítačových skříní. Skleněným čelním panelem je…

Tady máme lehký popis a shrnutí všech zajímavých vlastností. 

ADATA XPG Invader X Black

Počítačová skříň ADATA XPG Invader X Black s formátem Midi Tower nabídne atraktivní design, kterému vévodí černá barva. Ta je využitá na ocelové konstrukci. Formát Midi tower je určen pro konstrukci profesionálních i multimediálních počítačů tam, kde je nedostatek prostoru pro Big tower. Nároční uživatelé ocení možnost spolehlivého odvádění tepla za pomoci středních či větších chladičů a ventilátorů, které se do skříně vlezou bez problému. Základní ovládací panel počítačové sestavy umožňující ovládání a připojení periférií leží na horní části skříně. Do skříně ADATA XPG Invader X Black je možné připevnit základní desku typu ATX, mATX (Micro ATX) a mITX (Mini ITX). Podsvícení skříně je v základních barvách RGB.

Základní parametry

  • Formát počítačové skříně Midi Tower je vhodný pro montáž výkonných stolních PC
  • Umožní vám namontovat moderní komponenty se spolehlivým chlazením
  • Černá doladěná skříň z oceli je doplněna průhlednou bočnicí
  • Podsvícení RGB barvami

Vybavení ADATA XPG Invader X Black

Hlavní komponenty nainstalujete na základní desku. Hlavní ovládací panel vám dovolí připojit USB-C, sluchátka/mikrofon a USB 3.2 Gen 2. Napájecí zdroj počítačové skříně ADATA pasuje do spodní části skříně, díky tomu se stará především o napájení a není zasažen vyššími teplotami.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama