Letní soutěž s MSI o zajímavé herní příslušenství
i Zdroj: PCTuning.cz
Článek Letní soutěž s MSI o zajímavé herní příslušenství

Letní soutěž s MSI o zajímavé herní příslušenství | Kapitola 2

Václav Vlček

Václav Vlček

23. 6. 2021 09:00 7

Seznam kapitol

1. Soutěž s MSI 2. Otázky 3. Pravidla

Stačí odpovědět na pár otázek a můžete vyhrát výbornou herní bezdrátovou myš, mechanickou klávesnici a nebo headset. Výbava na prázdninové hraní jako dělaná.

Reklama

Na vás už je, abyste odpověděli na následující soutěžní otázky, a pak už bude záležet jen na tom, jestli budete mít při slosování štěstí. Soutěžit můžete až do půlnoci z neděle na pondělí 11. na 12. července

Na soutěžní otázky můžete odpovídat pouze jednou, vícenásobné odpovědi jsou důvodem pro vyřazení ze soutěže (včetně případů, kdy jeden soutěžící opakovaně odpovídá pod různými e-mailovými adresami či „za ostatní“ příbuzné a známé). Nezkoušejte ani odpovídat vícekrát s různými variantami odpovědí, v takovém případě nebude uznaná žádná z vašich odpovědí.

Pokud se vám omylem povede zaslat v krátkém časovém intervalu tutéž odpověď vícekrát anebo nekompletní, ve slosování zůstane zařazena jen jedna správná odpověď.

Abychom zachovali anonymitu soutěžících, nechceme znát žádné další údaje – vaše jméno, příjmení ani nic dalšího. Email v žádném případě nepředáváme partnerům soutěže ani je dále nevyužíváme a po ukončení soutěže jsou půl roku archivovány a následně smazány.

 

 

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama