Letní soutěž se společností Fractal Design o sady větráků z nové řady Aspect
i Zdroj: PCTuning.cz
Článek Letní soutěž se společností Fractal Design o sady větráků z nové řady Aspect

Letní soutěž se společností Fractal Design o sady větráků z nové řady Aspect

Václav Vlček

Václav Vlček

30. 6. 2021 15:00 4

Seznam kapitol

1. Ventilátory Fractal Design Aspect 2. Soutěžní otázky 3. Pravidla

Začínají prázdniny a sluníčko doufejme začne pořádně svítit. A přijdou vedra, která pokud nejste zrovna u vody nedělají dobře lidem ani jejich strojům. Proto vám třeba přijdou vhod tři sady chladičů Aspect, o které si můžete zasoutěžit.

Reklama

Představení řady Fractal Design Aspect

Společnost Fractal Design, jeden z předních výrobců počítačových skříní, zdrojů a chlazení, uvádí novou řadu řetězitelných venilátorů Aspect. Tyhle nové větráky navazují na stávající série Dynamic a Prisma a do portfolia Fractal ventilátorů přinášejí nové tvary a funkce. 

Fractal Design Aspect
i Zdroj: PCTuning.cz
Fractal Design Aspect

Ventilátory Aspect jsou k dispozici v klasické nebo RGB verzi. Mezi jejich inovativní vlastnosti patří aerodynamické plochy na vzpěrách statoru, které snižují turbulence; technologie Trip Wire zlepšující efektivitu lopatek; dále kluzná ložiska se spirálovou drážkou a zabudovaná podpora řetězení ventilátorů pro elegantnější vedení kabeláže. Navíc PWM modely pracují v širokém rozsahu otáček (RPM), a jsou tak ideální pro použití s radiátory. Díky tomu se ventilátory Aspect skvěle hodí pro každého, ať už hledá elegantní či extravagantní chlazení s vyváženou estetikou a výkonem. Dostupné budou standardní velikosti 120 mm a 140 mm, se statickými otáčkami nebo PWM a RGB nebo bez. Plus různé kombinace předchozího. Vše si můžete prohlédnout na stránce o modelech Aspect.

Fractal Design Aspect - detail
i Zdroj: PCTuning.cz
Fractal Design Aspect - detail

Klíčové vlastnosti ventilátorů Aspect jsou hlavně menší turbulence díky aerodynamickým plochám vzpěr statoru.  Nová technologie Trip Wire zavádí mikroturbulentní vrstvu pro zvýšení efektivity lopatek. Inovativní podpora řetězení zajistí uživatelům elegantnější vedení kabeláže. Kluzná ložiska se spirálovou drážkou v těchto ventilátorech jsou efektivnější než klasická.

Fractal Design Aspect - sériové zapojení
i Zdroj: PCTuning.cz
Fractal Design Aspect - sériové zapojení

Řada Aspect přináší ideální kombinací estetického designu a spolehlivého výkonu. U RGB modelů najdeme šest individuálně adresovatelných RGB LED diod. Tyto ventilátory podporují technologie ASUS AURA, GIGABYTE Fusion, MSI Mystic Light a ASRock Polychrome, proto jsou ideální pro jakýkoliv počítač.

O co budeme soutěžit

Vyhrát můžete rovnou tři sady větráků po třech kusech. Tedy sami si budete moci vybrat konkrétní model z řady Aspect, velikost, barevné provedení, s RGB nebo i bez, PWM nebo statickou rychlost. Prostě jakoukoliv variantu zvolíte, dostanete rovnou tři kusy. Tedy tři výherci po třech kouscích. Celkem devět parádních větrníků, které můžete nacpat do počítače, nebo si z nich udělat na stole barevně blikající uragán pro chlazení rozpáleného hráče. Je to jenom na vás…

Soutěžit můžete až do půlnoci ze středy na čtvrtek 14. na 15. července

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama