Letní soutěž se společností Fractal Design o sady větráků z nové řady Aspect
i Zdroj: PCTuning.cz
Článek Letní soutěž se společností Fractal Design o sady větráků z nové řady Aspect

Letní soutěž se společností Fractal Design o sady větráků z nové řady Aspect | Kapitola 2

Václav Vlček

Václav Vlček

30. 6. 2021 15:00 4

Seznam kapitol

1. Ventilátory Fractal Design Aspect 2. Soutěžní otázky 3. Pravidla

Začínají prázdniny a sluníčko doufejme začne pořádně svítit. A přijdou vedra, která pokud nejste zrovna u vody nedělají dobře lidem ani jejich strojům. Proto vám třeba přijdou vhod tři sady chladičů Aspect, o které si můžete zasoutěžit.

Reklama

Na vás už je, abyste odpověděli na následující soutěžní otázky, a pak už bude záležet jen na tom, jestli budete mít při slosování štěstí. Soutěžit můžete až do půlnoci ze středy na čtvrtek 14. na 15. července

Na soutěžní otázky můžete odpovídat pouze jednou, vícenásobné odpovědi jsou důvodem pro vyřazení ze soutěže (včetně případů, kdy jeden soutěžící opakovaně odpovídá pod různými e-mailovými adresami či „za ostatní“ příbuzné a známé). Nezkoušejte ani odpovídat vícekrát s různými variantami odpovědí, v takovém případě nebude uznaná žádná z vašich odpovědí.

Pokud se vám omylem povede zaslat v krátkém časovém intervalu tutéž odpověď vícekrát anebo nekompletní, ve slosování zůstane zařazena jen jedna správná odpověď.

Abychom zachovali anonymitu soutěžících, nechceme znát žádné další údaje – vaše jméno, příjmení ani nic dalšího. Email v žádném případě nepředáváme partnerům soutěže ani je dále nevyužíváme a po ukončení soutěže jsou půl roku archivovány a následně smazány.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama