novatron-iamm-ntd-38hd-dvojce-tvixu
Zábava Článek Novatron IAMM NTD-38HD - Dvojče Tvixu?

Novatron IAMM NTD-38HD - Dvojče Tvixu? | Kapitola 5

David Bijok

David Bijok

13. 8. 2008 01:00 15

Seznam kapitol

1. Real HD Multi-codec Media Player 2. IAMM se představuje 3. IAMM NTD-38HD v akci... 4. Přehrávání multimedií 5. Pár slov závěrem

Další z řady multimediálních HD přehrávačů nám zavítal do redakce. Na první pohled jako by z oka vypadnul nedávno testovanému Tvix, ale stačí se podívat podrobněji a rozdíly tu jsou. Každopádně s HD médii si poradí stejně dobře, tak se pojďme podívat, copak je to za mašinu.

Reklama

Tento zdařilý přehrávač má své "mouchy", stejně jako konkurenční přístroje tohoto typu. Opět musím konstatovat, že s každým nově vydaným FW se vlastnosti a možnosti přehrávače mění a zlepšuje se jeho stabilita.

Novatron IAMM NTD-38HD - Dvojče Tvixu?
i Zdroj: PCTuning.cz

Hlavní plus toho přístroje je LCD display umístěný na čelním panelu přístroje. Věřím, že v brzké budoucnosti se toto stane standardem. Dojde tím k zásadnímu zjednodušení ovládání přehrávače, kdy v případě, že budeme chtít poslouchat skladby uložené na HDD, nebude nutno zapínat TV.

Wifi je u tohoto přístroje velice zajímavým doplňkem, ale rozhodně najde využití spíše v případě SD video materiálů a hudby než u HD videa. Jednoznačně lze tedy doporučit LAN připojení pomocí kabelu. Ať už kříženým přímo s PC nebo klasickým pomocí HUBu.

Novatron IAMM NTD-38HD - Dvojče Tvixu?
i Zdroj: PCTuning.cz

Co se týče kvality nemám žádných výhrad. U této cenové kategorie přístrojů je naprosto vyhovující. Opět jen opakuji, že nejlepší volba je použití HDMI propojení s AV řetězcem. Dále pak optický nebo koaxiální kabel pro audio.

Novatron The Iamm NTD-38HD

Klady

Zápory

+ široká podpora multimedií- chyby ve firmwaru
+ zpracování a design- slabá audio podpora
+ jednoduché a přehledné menu- nepřehrává FLAC
+ velké množství výstupů 
+ LCD display 

Orientační cena včetně DPH: 5 990 Kč (bez HDD)


Poděkování

Za zapůjčení přehrávače děkujeme společnosti UMAX Czech a.s.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama