Pro hráče navržené, hráči očekávané: Mionix Avior a Naos
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Pro hráče navržené, hráči očekávané: Mionix Avior a Naos

Pro hráče navržené, hráči očekávané: Mionix Avior a Naos | Kapitola 5

Pavel Urbánek

Pavel Urbánek

12. 2. 2014 03:00 23

Seznam kapitol

1. Mionix Avior a Naos: představení a parametry 2. Ergonomie a vzhled: Naos 7000 3. Ergonomie a vzhled: Avior 7000 4. Tlačítka a povrchy
5. Senzor 6. Software 7. Testování 8. Závěr

Tvůrce herního příslušenství Mionix představil dvě nové myši Naos 7000 a Avior 7000 a hned na sebe upoutal pozornost hráčské komunity. Mohlo by totiž jít o novinky s perfektními vlastnostmi, kterých je na trhu jako šafránu. Obě myši máme v redakci a obě vám dnes v testu představíme!

Reklama

Tato kapitola je pro řadu náruživých hráčů tou nejvýznamnější. Při oznámení obou myší se začalo spekulovat o použitém senzoru a zdálo se, že by do rodiny „dokonalých“ myší mohla přibýt i tato dvojice. Ano bavíme se o dvojici, protože myši jsou interně víceméně identické, disponují stejnými senzory a lze tedy s jistotou říci, že jejich snímací vlastnosti budou identické.

Použitý senzor je podle výrobce Avago ADNS 3310, nicméně to je pouze typ, skutečný výrobce je Pixart s modelem PMW3310H. Oba senzory by měly být stejné, každopádně se jedná o novinku, o ktere na zahraničních fórech hodně diskutuje. Z dosavadních poznatků ostatních lze říci, že se s velkou pravděpodobností jedná o bezchybný senzor.

Není zde přítomna akcelerace ani predikce, obojí jde vypnout skrze software. Tyto dva faktory z tohoto senzoru dělají vynikající variantu, ale nativní neinterpolované škálování DPI ho dostávají ještě výš. Z minulosti je však známo, že testování herních senzorů vyžaduje delší dobu, takže zatím definitivní závěr dělat nebudeme.

Pro hráče navržené, hráči očekávané: Mionix Avior a Naos
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud by nás zajímaly marketingové informace o senzoru, tak kromě přenosu pohybu jedna ku jedné nabízí škálováním DPI až do 7000, optické snímání povrchu s technologií analýzy povrchu SQAT a maximální rychlost snímání 5,45 m/s – 215 IPS.

Pro hráče navržené, hráči očekávané: Mionix Avior a Naos
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama