Skříně s pořádným průvanem. Soutěž o tři švédské krasavice Fractal Design Torrent RGB White!
i Zdroj: Fractal Design
Skříně, zdroje, chladiče Článek Skříně s pořádným průvanem. Soutěž o tři švédské krasavice Fractal Design Torrent RGB White!

Skříně s pořádným průvanem. Soutěž o tři švédské krasavice Fractal Design Torrent RGB White! | Kapitola 2

Václav Vlček

Václav Vlček

1. 12. 2022 15:00 6

Seznam kapitol

1. Vyhrajte skřín Fractal Design Torrent RGB White 2. Fractal Design Compact a Nano RGB White 3. Soutěžní otázky 4. Pravidla soutěže

Vánoce jsou za rohem a je nejvyšší čas myslet na dárky. Tak co takhle krásné bílé RGB provedení populární skříně Torrent? Výherce si může vybrat velikost.

Reklama

Torrent Compact RGB White

Na velikosti přece nezáleží a tak pokud nepotřebujete extra prostor ve skříni, je tady menší provedení Torrent Compact. Ale nenechte se zmýlit, pořád se jedná o plnohodnotnou skříň, do které se vejde všechno potřebné a osadíte i masivní E-ATX základní desky. Jen prostě nebude okolo tolik volného prostoru. Stejně jako minule skříně už otestoval Petr, můžete si přečíst jeho článek. A opět se mu líbily, i když ta Nano asi více.

Test skříní Fractal Design Torrent Compact a Nano - designové skvosty v menším provedení
i Zdroj: PCTuning.cz

Test skříní Fractal Design Torrent Compact a Nano - designové skvosty v menším provedení

9. 2. 2022 15:00
9

Dalo se očekávat, že úspěšné zavedení výchozího modelu řady Torrent na trh neponechá výrobce dlouho bez náležité odezvy. Ta…

Srovnání skříní Torrent a Torrent Compact RGB White Srovnání skříní Torrent a Torrent Compact RGB White
i Zdroj: PCTuning.cz
i Zdroj: PCTuning.cz
Srovnání skříní Torrent a Torrent Compact RGB White

A zase trocha marketingu: Jedná se o kvalitní počítačovou skříň s bočnicí ze světlého tvrzeného skla. Je určena pro základní desky formátu E-ATX (až 274 mm), ATX, mATX, Mini-ITX a SSI-CEB. Její rozměry činí 450 × 222 × 467 mm. Obsahuje 1× 3,5“ a 3–4× 2,5“ interní pozici pro HDD/SSD. Maximální délka grafické karty je 330 mm (s osazeným předním ventilátorem), maximální výška chladiče CPU je 174 mm a maximální délka zdroje je 210 mm. Disponuje 7 sloty pro instalaci rozšiřujících karet. Skříň má až 7 pozic pro ventilátory (2× 180 mm RGB je již předinstalovaný). Na horním panelu se nachází 2× USB 3.2 Gen1 typ-A, 1× USB 3.2 Gen2 typ-C a 2× 3,5 mm jack pro audio.

Torrent Nano RGB White

Nejmenší z nové rodinky bílých skvostů s RGB podsvícením. I když se na první pohled nejedná o žádného drobka, dovnitř se vejdou pouze ty nejmenší desky z nejmenších. Tedy mini-ITX a mDTX. Komponenty budou mít okolo sebe dost prostoru pro slušný airflow, takže dovnitř osadíte i výkonnější hardware.

Trocha technických parametrů: Jedná se o kvalitní počítačovou skříň s bočnicí ze světlého tvrzeného skla. Je určena pro základní desky formátu Mini-ITX a mDTX. Její rozměry činí 417 × 222 × 374 mm. Obsahuje 1× 3,5“ a 2–3× 2,5“ interní pozici pro HDD/SSD. Maximální délka grafické karty je 335 mm (s osazeným předním ventilátorem), maximální výška chladiče CPU je 165 mm a maximální délka zdroje je 200 mm. Nabízí 3 sloty pro instalaci rozšiřujících karet. Skříň má až 5 pozic pro ventilátory (1× 180 mm ARGB je již předinstalovaný). Na horním panelu se nachází 2× USB 3.2 Gen1 typ-A, 1× USB 3.2 Gen2 typ-C a 2× 3,5 mm audiokonektor jack.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama