Skříně s pořádným průvanem. Soutěž o tři švédské krasavice Fractal Design Torrent RGB White!
i Zdroj: Fractal Design
Skříně, zdroje, chladiče Článek Skříně s pořádným průvanem. Soutěž o tři švédské krasavice Fractal Design Torrent RGB White!

Skříně s pořádným průvanem. Soutěž o tři švédské krasavice Fractal Design Torrent RGB White!

Václav Vlček

Václav Vlček

1. 12. 2022 15:00 6

Seznam kapitol

1. Vyhrajte skřín Fractal Design Torrent RGB White 2. Fractal Design Compact a Nano RGB White 3. Soutěžní otázky 4. Pravidla soutěže

Vánoce jsou za rohem a je nejvyšší čas myslet na dárky. Tak co takhle krásné bílé RGB provedení populární skříně Torrent? Výherce si může vybrat velikost.

Reklama

Prosinec. Vánoce. Dárečky. Myslíme na vás! A tak jsme připravili ve spolupráci s švédskými designovými mágy Fractal Design parádní soutěž hned o tři skříně Torrent v zbrusu novém sněhobílém provedení s RGB parádičkami.

Co můžete vyhrát

Jakpak to bude probíhat? Jednoduše, do soutěže máme připravené hned tři různé modely Torrent White RGB. Jedná se o tyhle kousky:

  • Torrent RGB White TG clear tint
  • Torrent Compact RGB White TG clear tint
  • Torrent Nano RGB White TG clear tint

Pro zařazení do soutěže stačí hlasovat pomocí formuláře v další kapitole. Když budete dostatečně chytří a správně odpovíte na první dvě soutěžní otázky, máte šanci. Až soutěž uzavřeme, výherci si budou moci postupně vybrat jaký model chtějí. První volí ze tří, druhý z toho co zbude a na posledního zůstane pravděpodobně nejmenší Nano, ale třeba i něco většího! Každopádně pojďme se podívat na ty sněhurky s RGB ozdobičkami pořádně.

Fractal Design Torrent RGB White

Bílou variantu větrného tunelu Torrent už proklepnul Petr v naší recenzi a skříň si odnesla hodnocení 9/10 a zlatou placku. Lepší doporučení asi nedostanete, moc propracovanějších na trhu není. Novinka má navíc ještě barevné větráky a různé detaily, které výherce určitě ocení díky průhledné bočnici. 

Test skříně Fractal Design Torrent: zdroj zpátky nahoře!
i Zdroj: PCTuning.cz

Test skříně Fractal Design Torrent: zdroj zpátky nahoře!

18. 8. 2021 15:00
19

Výrobce tuto skříň interně nazývá větrným tunelem. A skutečně jsme k podobnému závěru dospěli i v našem testu. Otevřená…

Skříně s pořádným průvanem. Soutěž o tři švédské krasavice Fractal Design Torrent RGB White!
i Zdroj: Fractal Design

Následuje trocha toho marketingového newspeaku: Jedná se o kvalitní počítačovou skříň. Bočnice jsou z tmavého tvrzeného skla. Je určená pro základní desky formátu E-ATX, ATX, micro ATX, Mini ITX, SSI-EEB a SSI-CEB. Její rozměry činí 544 × 242 × 530 mm. Obsahuje 2× 3,5“ a 4× 2,5“ interní pozici pro HDD/SSD. Maximální délka grafické karty je 423 mm (461 mm bez předního ventilátoru), maximální výška chladiče CPU je 188 mm a maximální délka zdroje je 230 mm. Disponuje 7 sloty pro instalaci rozšiřujících karet. Skříň má až 7 pozic pro ventilátory (2× 180 mm RGB a 3× 140 mm RGB jsou již předinstalované). Na předním panelu se nachází 2× USB 3.2 Gen1 typ-A, 1× USB 3.2 Gen2 typ-C a 2× 3,5 mm jack pro audio.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama