Soutěž o herní periferie Endorfy: Vyhrajte parádní příslušenství
i Zdroj: PCTuning.cz
Herní příslušenství Článek Soutěž o herní periferie Endorfy: Vyhrajte parádní příslušenství

Soutěž o herní periferie Endorfy: Vyhrajte parádní příslušenství

Václav Vlček

Václav Vlček

29. 12. 2022 10:00

Seznam kapitol

1. Herní výbava Endorfy 2. Soutěžní otázky 3. Pravidla

Herní mechanická klávesnice s nápadným podsvícením, lehoučká myška, se kterou se vám ruka nezapotí a parádní headset s prostorovým zvukem. Tak odpovídejte na otázky, ať máte šanci něco získat.

Reklama

Vánoce už jsou za námi, ale to samozřejmě neznamená, že si nemůžeme nadělit další dárečky. Pokud vám pořád u počítače ještě schází nějaká ta periferie, můžete zkusit své štěstí v naší soutěži se staronovým výrobcem periférií Endorfy. Možná o téhle značce slyšíte poprvé, ale co takové chladiče nebo skříně Silentium PC? Oblíbené pro parádní poměr výkonu a ceny. To samé pak SPC Gear, herní příslušenství za dobré ceny. Tak tyhle dvě značky se letos spojily a nadále už najdete jejich produkty pod jednotnou značkou Endorfy.

V soutěži máme trojici herních periférií, které vám možná budou povědomé z nabídky SPC Gear, ale teď máme nové a vylepšené verze Endorfy!

TL;DR Soutěžit budeme o následující produkty:

  • Klávesnice Endorfy Omnis Pudding Red
  • Odlehčená bezdrátová myška Endorfy Lix Wireless
  • 7.1 sluchátka s USB zvukovkou Endorfy Viro Plus USB

Endorfy Omnis Pudding Red

ENDORFY Omnis Pudding Blue je mechanická klávesnice s nápadnými a designově hodně zajímavými Pudding klávesami a podsvícením RGB , kterou vám budou všichni závidět. 

  • Mechanická klávesnice
  • Pudding PBT keycaps
  • Spínače Kailh Red s výdrží více než 50 milionů zmáčknutí
  • Odolná a stabilní hliníková konstrukce
  • RGB podsvícení s možností vlastního nástavní
  • Otočný ovladač hlasitosti
  • Funkce Anti-Ghosting a N-Key rollover
  • Odnímatelný USB kabel
Omnis Pudding Red
i Zdroj: PCTuning.cz
Omnis Pudding Red

Kvalitní provedení

Klávesnice je vybavena robustním hliníkovým tělem, díky kterému je vysoce odolná a stabilní. Pohodlné používání zajistí magnetická opěrka zápěstí, kolečko pro ovládání hlasitosti i odolné a průhledné Pudding klávesy z PBT, které k dokonalosti ladí poutavé podsvícení. Neméně důležitou součástí jsou pak spínače Kailh Red – lineární spínače, které vynikají tam, kde je okamžitá reakce nutností. Stačí lehké stisknutí klávesy a rázem zmizíte z dosahu nepřítele.

Pudding PBT klávesy

Tato hvězda mezi mechanickými klávesnicemi disponuje 104 Pudding klávesami, které nechají naplno vyniknout RGB podsvícení. Skládají se ze dvou částí z odolného polymeru PBT. Pevná horní část každé klávesy zaručuje dostatečnou odolnost a ochranu před opotřebením a mléčná spodní část září jasným RGB světlem. 

PBT Pudding keycaps
i Zdroj: PCTuning.cz
PBT Pudding keycaps

Ten pravý úhel

Aby bylo psaní ještě pohodlnější, máte možnost nastavit si ten nejlepší sklon klávesnice pomocí dvoustupňových nožiček Najděte si pro sebe ten nejlepší úhel.

Promyšlená správa kabelů

Šasi klávesnice umožňuje vést kabel 3 různými způsoby, což vám usnadní uspořádání prostoru na vašem stole. Kabel je navíc plně odnímatelný a na míru vytvořen pro snadné vedení pod klávesnicí.

Endorfy Lix Wireless

Zbavte se otravných drátů. Využijte služeb lehké a vysoce přesné myši s bezdrátovým připojením 2,4 GHz – Endorfy LIX Wireless. Stabilní připojení, dlouhou výdrž baterie, rychlé nabíjení i bezproblémový a ničím neomezený pohyb v jakékoli hře. 

  • Bezdrátové připojení 2,4 GHz
  • Optický senzor Pixart PAW3335
  • Mikrospínače Kailh GM 4.0 s životnostá 60 milionů zmáčknutí
  • Odlehčená konstrukce
  • Baterie s dlouhou výdrží
  • Plně programovatelné podsvícení RGB
Lix Wireless
i Zdroj: PCTuning.cz
Lix Wireless

Hraní bez hranic

Bezproblémové a stabilní připojení bez zpoždění zajistí přenos na 2,4 GHz, který je zprostředkovaný přes přijímač do USB. A to nejsou jediné výhody hraní bez drátů. Čistý a dobře vypadající stůl bez kabelů. Příjemný design myši. Neomezený rozsah. A pokud se strachujete o ztrátu USB přijímače, tak s tím můžete přestat. Snadno ho schováte do magnetické přihrádky na spodní straně.

Dostatek energie

Extrémně energeticky účinný senzor v kombinaci s velkokapacitní baterií dohromady myš, která vydrží dlouhou dobu. Když úroveň nabití baterie klesne pod 25 %, rolovací kolečko bude blikat červeně. Chcete-li myš nabít, stačí ji připojit ke zdroji energie pomocí přiloženého kabelu USB-C, který je pokryt neuvěřitelně pružným a měkkým opleteným materiálem podobným paracordu. Myš je plně použitelná i při nabíjení.

Soutěž o herní periferie Endorfy: Vyhrajte parádní příslušenství
i Zdroj: PCTuning.cz

Odlehčené provedení

Hmotnost pouhých 69 gramů je zajištěna voštinovým pouzdrem, které současně zajišťuje i dobré proudění vzduchu a snižuje pocení ruky. Perforované provedení zajisté oceníte v parných dnech, dlouhých a náročných soubojích i obtížných úrovních. Nízká hmotnost spolu s profilovanými kluzáky z PTFE také umožňuje, aby myš hladce a bez námahy klouzala po podložce. Nízká setrvačnost myši se projevuje menší únavou svalů ruky a zápěstí, což vede k vyšší efektivitě během delších her.

Endorfy Viro Plus USB

Viro Plus jsou náhlavní drátová herní sluchátka s odnímatelným mikrofonem, která si zamilují hráči všech možných her. Díky kvalitnímu mikrofonu jsou vhodná i pro streamery, mikrofon se dokáže zaměřit na hlas a potlačit šum z okolí. I vy uslyšíte zvuk jasně, a to díky uzavřeným náušníkům. Přiložená zvuková karta do SUB nabídne virtuální 7.1 zvuk, který si můžete díky speciálním ovladačům jednoduše vyladit podle svých preferencí

Proč si je pořídit?

  • Široká kompatibilita
  • Odnímatelný mikrofon
  • Vysoká kvalita zvuku díky 53mm měničům
  • Elegantní design
  • Nejen pro hráče
  • V balení obal na sluchátka jako dárek
Viro Plus USB
i Zdroj: PCTuning.cz
Viro Plus USB

Slyšte kroky svého nepřítele jasně a čistě

Sluchátka VIRO Plus mají uzavřený design, díky tomu eliminují šum z okolí a hráči se mohou soustředit pouze na to, co se děje ve hře. Uslyšíte skutečné detaily, každý soupeřův krok. Paměťová pěna navíc zabezpečuje, že sluchátka na uších pevně sedí a netlačí ani po hodinách používání.

Soutěž o herní periferie Endorfy: Vyhrajte parádní příslušenství
i Zdroj: PCTuning.cz

Komunikujte se svými spoluhráči

Důležité je nejen slyšet protihráče, ale také komunikovat se spoluhráči! S vestavěným odnímatelným mikrofonem to bude hračkou. Mikrofon maskuje šum v okolí, soustředí se pouze na váš hlas. Když si ale budete chtít pustit film nebo video, mikrofon lze snadno odpojit, aby vám nepřekážel.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama