Soutěž o skvělé větráky be quiet! Silent Wings 4. Pořádný průvan do vaší skříně!
i Zdroj: Malik Customs
Skříně, zdroje, chladiče Článek Soutěž o skvělé větráky be quiet! Silent Wings 4. Pořádný průvan do vaší skříně!

Soutěž o skvělé větráky be quiet! Silent Wings 4. Pořádný průvan do vaší skříně! | Kapitola 2

Václav Vlček

Václav Vlček

16. 9. 2022 10:00 1

Seznam kapitol

1. Vyhrajte větráky be quiet! 2. Soutěžní otázky 3. Pravidla soutěže

Čtvrtá generace oblíbených větráků značky be quiet!. Tišší, výkonnější, větrákovatější. Soutěžte s námi a můžete nějaký vyhrát.

Reklama

Na vás už je, abyste odpověděli na následující soutěžní otázky, a pak už bude záležet jen na tom, jestli budete mít při slosování štěstí. Soutěžit můžete až do půlnoci z 25. 9. do 26. 9.

Na soutěžní otázky můžete odpovídat pouze jednou, vícenásobné odpovědi jsou důvodem pro vyřazení ze soutěže (včetně případů, kdy jeden soutěžící opakovaně odpovídá pod různými e-mailovými adresami či „za ostatní“ příbuzné a známé). 

Nezkoušejte ani odpovídat vícekrát s různými variantami odpovědí, v takovém případě nebude uznaná žádná z vašich odpovědí.

Pokud se vám omylem povede zaslat v krátkém časovém intervalu tutéž odpověď vícekrát anebo nekompletní, ve slosování zůstane zařazena jen jedna správná odpověď.

Abychom zachovali anonymitu soutěžících, nechceme znát žádné další údaje mimo emailu přes který vás v případě výhry budeme kontaktovat – ani vaše jméno, příjmení nebo nic dalšího. Email v žádném případě nepředáváme partnerům soutěže ani je dále nevyužíváme a po ukončení soutěže jsou půl roku archivovány a následně smazány.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama