Soutěž o Xbox  vrcholí – přihazujeme další dvě ceny!
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Soutěž o Xbox vrcholí – přihazujeme další dvě ceny!

Soutěž o Xbox vrcholí – přihazujeme další dvě ceny!

Redakce PCT

Redakce PCT

9. 6. 2011 16:00 11

Seznam kapitol

1. Rozšiřujeme nabídku 2. Galerie vybraných Xboxů

Zatímco otázkové části soutěže s Microsoftem a Alfa.cz se zúčastnilo už přes 2000 našich čtenářů, manuální část soutěže o nejhezčí papírový Xbox nám pěkně usnula. Zatím jste jich poslali jenom necelých deset... Má to ale pozitivní stránku – nejen, že je velká šance na výhru, ale navíc přidáváme pro zvýšení motivace další ceny!

Reklama

Nebuďte líní a zařaďte se mezi nejlepší a nejšikovnější čtenáře PC Tuningu! Obdobnou soutěž nikdo jiný nepořádá, všude můžete tak jedině odpovídat na otázky. Ceny v naší soutěži kreativnosti jsou navíc velmi lákavé.

Na myšlenku přihodit několik dalších cen nás přivedl jeden ze čtenářů. V diskusi si povzdechl nad tím, že když už se má dělat s papírovou maketou Xboxu, tak by to chtělo nějaké další ceny za snahu. A tak nyní soutěžíme o:

1. cena – Xbox 360 s pohybovým ovladačem Kinect

Nejkrásnější Xbox vyrobený z papíru a lepidla bude vyměněm za Xbox doopravdový, navíc s Kinectem. Základ musí být z papíru, spoje musí být provedeny lepidlem. Na ozdobu můžete použít pastelky, alobal, špejle, dřívka, barevné papíry,... Nápadům se meze nekladou. Základ ale musí být papírový, nechceme žádné plasty.

Soutěž o Xbox  vrcholí – přihazujeme další dvě ceny!
i Zdroj: PCTuning.cz

Xbox 360 je herní konzole a multimediální centrum domácí HD zábavy. S pohybovým senzorem Kinect se nikdy nebudete nudit a u hraní her si můžete pořádně zacvičit i se svými přáteli. Více na Alfa.cz

2. cena – Microsoft Arc Touch Mouse

Nově bude cenou útěchy dotyková stylovka od Microsoftu, o které jsme více psali v této recenzi. Kromě dotykového ovládání (nemá žádná tlačítka) je myš zajímavá tím, že ji lze narovnat a pohodlně transportovat v brašně jako mobilní telefon.

Soutěž o Xbox  vrcholí – přihazujeme další dvě ceny!
i Zdroj: PCTuning.cz

Více se o myši Microsoft Arc Touch dozvíte na Alfa.cz

3. cena – Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000

Třetí cenou útěchy se stane ergonomická klávesnice s množstvím multimediálních tlačítek. Praktickou vlastností je zde možnost rolování nahoru / dolů například ve webovém prohlížeči díky pohodlnému ovladači ve středu klávesnice.

Soutěž o Xbox  vrcholí – přihazujeme další dvě ceny!
i Zdroj: PCTuning.cz

Více se o klávesnici Microsoft Natural Ergonomic 4000 dozvíte na Alfa.cz

Kompletní zadání soutěže včetně otázkové části o další čtyři ceny najdete v tomto článku. Čas na stavbu Xboxu máte až do 15.6.2011, ale nenechte se ukonejšit, pěkně to letí!

První
Poslední
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama