Test TKL klávesnice ASUS ROG Azoth pro ladiče + soutěž o nálož her. 10× Crime Boss!
i Zdroj: pctuning.cz
Herní příslušenství Recenze Test TKL klávesnice ASUS ROG Azoth pro ladiče + soutěž o nálož her. 10× Crime Boss!

Test TKL klávesnice ASUS ROG Azoth pro ladiče + soutěž o nálož her. 10× Crime Boss! | Kapitola 5

Michal Maňák

Michal Maňák

25. 4. 2023 23:55 15

Seznam kapitol

1. Design 2. Modifikujte! 3. Rozložení a displej 4. Podsvícení, výdrž, zhodnocení 5. Soutěž o 10× Crime Boss: Rockay City 6. Pravidla soutěže

Dejme tomu, že máte na stole málo místa. Každým ušetřeným centimetrem čtverečním rozšiřujete výběh myši a pořád trpíte dojmem, že to nestačí. Jak z této šlamastyky utéct? Můžete si pořídit větší pokoj, do něj větší stůl, a pravděpodobně se nedoplatíte. Modifikovatelná klávesnice ASUS ROG Azoth s displejem OLED sice s cenou přes pět a půl tisíce není zrovna levná, ale pořád si na ni vyděláte dřív než na nové bydlení. S místem na stole vám pomůže, ale neobejde se to bez kompromisů. Jakých a proč?

Reklama

Dočetli jste recenzi až sem? Máme tady malé překvapení. V Asusu nám k recenzi klávesnice přihodili ještě deset kopií novinky Crime Boss: Rockay City. Vypůjčím si úvod recenze od kolegy Aleše Tihlaříka z Hrej.cz, který to hezky uvedl.

Šíří se zvěsti, že Chuck Norris dohrál Crime Boss: Rockay City hned na první pokus, a to výhradně prostřednictvím své věrné čivavy, která všechny akční sekvence odskákala na taneční podložce. Pokud ovšem nejste texaským rangerem a nedokážete zabít 30 lidí granátem ještě před tím, než vůbec exploduje, dávejte si při hraní pozor. Překvapit vás totiž mohou nejen nekonečné zástupy nepřátel, ale i technické problémy a kopa nedotažených mechanismů. Vítejte v Rockay City – městě, které nikdy nespí, protože v něm neustále někdo po někom střílí.

A nemusíme se ani ptát, co se stane, když Michael Madsen, Kim Basinger, Danny Trejo a Vanilla Ice vejdou spolu do baru. Odpověď je totiž nasnadě – asi si jdou dodat kuráž před dabováním zbrusu nového brněnského akčního fláku. Nedivte se, protože i na stará kolena je potřeba něco jíst. Léky jsou čím dál tím dražší, inflační spirála se točí rychleji než rulety v nevadské poušti a o valorizaci důchodů nechtějí politici ani slyšet. A teď si ještě představte, že k Valentýnu dostanete stotisícový dluh, protože majitel vašeho domu zjistí, že jej dlouhodobě okrádáte o nájem. Co je tohle za spravedlnost?!

Asi jste pochopili, že to kluci z brněnského Ingame Studios asi úplně neaspirují na to, aby se jejich hra zařadila po bok Kingdom Come nebo jiných českých AAA pecek. Hodnocení radši nekomentovat, ale tak zase zadarmo neberte to. Další hra do sbírky na Epic Store se hodí vždycky.

A jak že můžete Crime Boss získat? Odpovězte na otázku v následujícím formuláři a je to. Máme k dispozici celkem 10 klíčů, neočekáváme nějaký zásadní zájem, takže šance vyhrát je poměrně slušná.

Výherce vylosujeme týden po vydání soutěže, tedy o půlnoci z druhého na třetího května, informace přidáme do článku.

Soutěž je uzavřena a kódy na cestě k těm šťastným

Hlasovalo jenom 293 lidiček, takže šance vyhrát byla i díky 10 hrám v balíku lepší než obvykle. Otázka byla jen pro zasmání, vyhrávají všichni hlasující. Mimo těch, co hlasovali pro Strelku. Ne, další sranda, vyhrávají fakt všechny odpovědi.

Test TKL klávesnice ASUS ROG Azoth pro ladiče + soutěž o nálož her. 10× Crime Boss!
i Zdroj: PCTuning.cz

A následují krypto zkratky emailů výherců, kódy by měli mít již v emailu.

o*****.j****@g****.com
d***@*******a.cz
k*****@s*****.cz
k***.r@e****.cz
f****.c**@g****.com
h****t****@s*****.cz
p***k****@g****.com
h***@v****.cz
m.c*******@g****.com
m*****.6**@s*****.cz

Gratulujeme vítězům, užijte si boj s Chuckem Norrisem a dalšími bossy!

 

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama