Vánoční průvodce herními notebooky v roce 2022
i Zdroj: PCTuning.cz
Mobilní zařízení Článek Vánoční průvodce herními notebooky v roce 2022

Vánoční průvodce herními notebooky v roce 2022 | Kapitola 8

Michal Maňák

Michal Maňák

13. 12. 2022 03:00 8

Seznam kapitol

1. Jak vybírat herní notebook? 2. Technologie pro větší výkon a efektivitu 3. Herní notebooky do 20 tisíc 4. Herní notebooky do 30 tisíc
5. Herní notebooky do 40 tisíc 6. Herní notebooky do 50 tisíc 7. Herní notebooky nad 50 tisíc 8. Závěr

Herní notebook má spoustu nevýhod. Hůř se chladí, je těžší než nějaký laptop pro byznysmeny, s možnostmi upgradu a chlazení to také nebývá ideální… Proti tomu stojí ale nezpochybnitelná výhoda: můžete si své gamesy vzít kamkoli s sebou.

Reklama

Závěr

Neomezený rozpočet na notebook by jistě uvítal každý, zároveň se u notebooků v těchto tipech ukázalo, že dobře si zahrát na RTX 3070 nemusí být otázka padesáti tisíc. Jistě, vždy se do porovnání může připlést nějaká „drobnost“ v podobě nedostatku konektorů, špatné klávesnice či povrchové úpravy, ale pořád bude zřejmé, v jakém rozmezí cen se musíte pohybovat, abyste z her dostali kvalitu, kterou hledáte.

Někdy může hrát zásadní roli i taková „maličkost“, jako je chybějící LAN port.
i Zdroj: PCTuning.cz
Někdy může hrát zásadní roli i taková „maličkost“, jako je chybějící LAN port.

Rovněž doporučujeme do selekce zahrnout i specifické požadavky her, ve kterých trávíte čas nejvíce, protože zatímco v našem rádci jsme se kvůli hrám opírali primárně o výkon grafické karty, vy třeba oceníte sílu procesoru.

Závěrem snad jen přejeme šťastnou ruku při finálním výběru a hlavně dobrou dostupnost notebooků. V tomto testu jsme kvůli měnící se nabídce skladovost laptopů zahrnout nemohli, stejně tak i ceny je třeba brát jen jako orientační.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama