Zajímavosti ze Světa aplikací –  přehled za měsíc duben
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Zajímavosti ze Světa aplikací – přehled za měsíc duben

Zajímavosti ze Světa aplikací – přehled za měsíc duben

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 4. 2012 03:00 6

Seznam kapitol

1. Galaxy S III a další tatranky s Androidem 2. Čtyři hudební přehrávače a hry pro Android

Podíváme se na pět nejlepších recenzí, které jsme v plynulých dnech publikovali na našem sesterském magazínu. Vybrali jsme recenzi hry Waking Mars pro iPad, dva seznamy aplikací a her pro Android, spekulace, jak by mohl vypadat připravovaný Samsung Galaxy S III a přehled sedmi nejlepších smartphonů s Androidem, které dnes můžete zakoupit.

Reklama

Všechny možné podoby smartphonu Galaxy S III

Jedno z nejsledovanějších zařízení postavené na platformě společnosti Google bude oficiálně představeno 3. května v Londýně na akci Mobile Unpacked. Galaxy S III již od počátku provází spousta spekulací. Jeho největším tajemstvím je vzhled, který je stále znám pouze několika málo vyvoleným lidem.

K samotnému zařízení se sice v minulých dnech dostali redaktoři vietnamského serveru Tinhte.vn, který před časem jako první na světě zveřejnil video s novým iPadem od Applu, ale jak se později ukázalo, design zařízení maskoval speciální plastový kryt.

A tak zatímco o hardwaru již máme víceméně jasno – přístroj bude zřejmě vybaven čtyřjádrovým SoC Exynos 4412 a jemným HD displejem, o vzhledu dále nevíme zhola nic.

V našem článku z počátku dubna jsme vám ukázali všechny možné podoby Galaxy S III, se kterými jsme se na internetu do té doby mohli setkat.

Odkaz na článek

Zajímavosti ze Světa aplikací –  přehled za měsíc duben
i Zdroj: PCTuning.cz

Přehled: sedm nejlepších smartphonů s Androidem

V současnosti nejpopulárnější mobilní platforma již pohání více než 400 různých zařízení. Výrobci uvádějí na trh každý měsíc několik nových telefonů, které se od sebe liší verzí systému, velikostí displeje, hardwarem a samozřejmě i koncovou cenou.

Není proto divu, že jsou nezkušení uživatelé poté, co navštíví některý z obchodů s mobilními telefony, ztraceni a zmateni. Prodavači pravděpodobně často slýchají: „Těch telefonů je tolik, že si nemohu vybrat. Mohl byste mi poradit?“.

V naší nedávné recenzi jsme se zaměřili, dle našeho názoru, na sedm nejlepších telefonů s Androidem.

Z levných a skladných zařízení jsme vám doporučili model Sony Xperia Mini, což je jeden z nejmenších mobilů na trhu s hardwarovou QWERTY klávesnicí. K jeho dalším přednostem patří i pětimegapixelový fotoaparát, který zvládne i záznam videa v HD kvalitě (720p).

Ihned před ním se umístil monstrózní telefon Galaxy Note, který je vybaven obrazovkou s úhlopříčkou 5,3 palce a WXGA rozlišením 1280 × 800 obrazových bodů. V obchodech se dá zakoupit za zhruba 10 500 korun s DPH. Na dalších místech se pak umístily smartphony Motorola Razr, Galaxy Nexus, Xperia Arc S a HTC One X.

Za nejlepší mobil s Androidem i nadále pokládáme veleúspěšné Galaxy S II od Samsungu.

Odkaz na článek

Zajímavosti ze Světa aplikací –  přehled za měsíc duben
i Zdroj: PCTuning.cz

První
Poslední
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama