Assassin´s Creed Syndicate – řádění ve starém Londýně
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Assassin´s Creed Syndicate – řádění ve starém Londýně

Assassin´s Creed Syndicate – řádění ve starém Londýně

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

24. 11. 2015 03:00 15

Seznam kapitol

1. S Assassin´s Creed jako na houpačce 2. Gangy v Londýně 3. Více hlav, více způsobů hratelnosti 4. Souboje nejsou hnacím motorem
5. Na přítomnost zapomeňte 6. Ani tentokrát to není dokonalé 7. Závěrečné shrnutí, hodnocení

V novém díle Assassin's Creed Syndicate si užijeme Londýna ve Viktoriánském období na vrcholu Průmyslové revoluce. Po loňském průšvihu s AC Unity posunul Ubistoft vydání PC verze nového dílu Assassin's Creed oproti konzolím o pár týdnů. V této recenzi se dozvíte, zdali se všechno povedlo tak, jak mělo.

Reklama

Řada Assassin´s Creed bezesporu patří mezi nejznámější videoherní série současnosti. Společnosti Ubisoft každý nový díl vydělává slušný peníz. Proto se asi ani nemůžeme divit, že nové díly v sérii v posledních letech hrne rychlostí jeden kus za rok. Kvalita her, alespoň z pohledu věrných fanoušků, bohužel v posledních letech kolísá a často se propadá až na mez únosnosti.

Debatu o kvalitativních stránkách posledních her Assassin´s Creed poprvé intenzivněji rozpoutal nepříliš zajímavý Assassin´s Creed III. Následně hráčům zavřela pusu Assassin´s Creed: Black Flag, která do zatuchajících vod série AC přinesla potřebný svěží vítr. Brázdění karibských moří v roli ziskuchtivého piráta, kormidlování lodí, hledání pokladů a lovení nebezpečných žraloků, to bylo dobrodružství, které sérii navrátilo punc hratelnosti. Jenže pak přišlo Unity, pravděpodobně největší herní zklamání roku 2014.

Odhlédneme-li od tristního technického stavu Unity, kdy byla hra ještě týdny po vydání kvůli špatné optimalizaci a spoustě bugů prakticky nehratelná, hlavním problémem Unity byly snahy o novinky jen pro novinky a neustále se opakující náplň misí, kvůli níž se vám už po 15 hodinách hraní chtělo zívat. Z toho důvodu působilo jako balzám na duši prohlášení Ubisoftu, že Assassin´s Creed Syndicate smaže současné chyby série a navrátí se k jejím kořenům, které jsme beztak měli nejraději.

Assassin´s Creed Syndicate – řádění ve starém Londýně
i Zdroj: PCTuning.cz

V této recenzi si tedy prozradíme, zdali právě Assassin´s Creed Syndicate bude tou hrou, která si dokáže udobřit sérií znechucené fanoušky. A zároveň zdali bude mít sílu táhnout davy a okouzli zcela nové hráče.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama