Boost My Computer – změníme tvojí plečku v herní monstrum!
i Zdroj: PCTuning.cz
Skříně, zdroje, chladiče Článek Boost My Computer – změníme tvojí plečku v herní monstrum!

Boost My Computer – změníme tvojí plečku v herní monstrum!

Redakce PCT

Redakce PCT

20. 5. 2012 16:00 28

Po vzoru soutěže Pimp My Computer, kterou zná snad každý náš čtenář, nabízíme ve spolupráci s Republic of Gamers a serverem Re-Play.cz možnost vyhrát casemodding s výměnou starých komponent za ty nejnovější technologie. Úpravu provede mistr řemesla Stoobi, komponenty dodá Asus. Stačí se jen zaregistrovat!

Reklama

Je nám skoro až trapné sérii Pimp My Computer připomínat, kdo by neznal Berušku, Tučňáky nebo projekt Camouflage? Nicméně připomeňme si princip:

Do soutěže se může přihlásit každý čtenář, který chce nechat podrobit svůj počítač drastické úpravě. Jak vzhledové, tak i případné změně komponent. Limitováni jsme zde vždy jen finanční částkou, do které se musí vejít Stoobiho casemodding včetně jeho práce.

Boost My Computer funguje na podobném principu, finanční strop je zde ale výrazně výše. Počítá se jak s moddingem, tak i výměnou komponent dle vlastního výběru, a to klidně za to nejlepší na trhu.

Celému projektu poskytujeme jen mediální podporu, sami tentokrát nic nepořádáme. Veškeré informace a především registrační formulář najdete na této adrese:

http://www.boostmypc.cz/

Registrace se budou sbírat do 10. června, poté se vylosuje jeden šťastlivec a začne se makat na přeměně. Nebude chybět kamera, moderátoři, neotřelé nápady... Máte se na co těšit!

Po úpravě dostaneme video a fotogalerii, Stoobi nám také sepíše tradiční článek o tom, jak přestavba probíhala. Datum odevzdání finální case majiteli zatím neznáme, uvidí se až podle finálních požadavků ;-)

Přejeme hodně štěstí při losování!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama