Corsair HS70: vyladěný bezdrátový instrument
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Corsair HS70: vyladěný bezdrátový instrument

Corsair HS70: vyladěný bezdrátový instrument | Kapitola 5

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

1. 6. 2018 03:00 6

Seznam kapitol

1. Úvod 2. Jak je to zabalené? 3. Konstrukce 4. Muziko hraj! 5. Závěr

Od poslední recenze sluchátek už uplynulo téměř půl roku. Firma Corsair nás ale nenechává dlouho v klidu a vydává nový cenově dostupný model. Vyzkoušel jsem, jak si povede ve hrách, filmech, jak si poradí s hudbou a zda uspokojí požadavky na komfort. Navíc by mohla zajímat i konzolisty, neboť podporují PS4.

Reklama

Závěr

Sluchátka HS70 byla příjemným překvapením. Doporučená koncová cena je 89,90 dolarů (což je prostým přepočtem asi 2500 korun s daní), na Amazonu je najdete za 109,99 eur (asi 2900 korun). Za poměrně příznivou cenu (uvidíme, kolik budou stát v ČR, kde je to samý krkoun Skrblík a držgrešle Hamoun) tak nabízejí solidní zpracování, dobrý a čistý zvuk s možností 7.1, bezdrátový komfort a kompatibilitu s PC a PS4. Poslech je příjemný, hutný a použité 50mm reproduktory zvládají vše, co do nich nahrnete. Pohodlí při nošení je slušné, mušle jsou dostatečně velké a náhlavní most má polstrování jako cela na psychiatrii.

Corsair HS70: vyladěný bezdrátový instrument
i Zdroj: PCTuning.cz

Program CUE je rozumně odladěn a má dostačující nastavení, ačkoli je trochu vypasený, zabírá přes 500 MB. Ale to je dneska vlastně jako když přeběhne ještěrka přes palouček, skoro nic. Malý zápor je mikrofon bez pěnové ochrany, nicméně z toho si nikdo žíly nepodřeže. Lehce otravný je přítomný šum, tam by už slabomyslný jedinec mohl sahat po perořízku. Běžně otupělý uživatel (včetně mě) ho přestane vnímat s prvním zvukem, který sluchátka vyloudí. Protivný je opravdu jen za naprostého ticha. Otázka může být, jak dlouho vydrží interní baterie, ale to se holt ukáže až v budoucnu. Do mínusů se řadí i absence jiné možnosti připojení než přes USB dongle. Odpojitelný analogový kabel nebo integrované Bluetooth by možná zvýšilo cenu, ale i akceschopnost. Když to ale všechno shrnu, Corsair HS70 je povedený a dobře hrající aparát bez výraznějších slabin.

Corsair HS70: vyladěný bezdrátový instrument
i Zdroj: PCTuning.cz

Za půjčení sluchátek děkujeme společnosti Corsair

Corsair HS70: vyladěný bezdrátový instrument
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama