GameSir G3s: opravdu univerzální gamepad
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek GameSir G3s: opravdu univerzální gamepad

GameSir G3s: opravdu univerzální gamepad | Kapitola 3

Martin Polický

Martin Polický

4. 8. 2016 07:00 10

Seznam kapitol

1. Balení a vzhled 2. Dojmy z používání 3. Závěrem

Pokud se v parných letních dnech rádi zabavíte nějakou tou hrou (a teď je úplně jedno, jestli na mobilu, tabletu, konzoli nebo počítači), pak vás dnešní recenze potěší. Univerzální gamepad GameSir G3s si poradí s Androidem či iOS, hravě jej připojíte k počítači, PS 3 nebo chytré televizi. Ihned v úvodu prozradíme: Není vůbec špatný.

Reklama

Závěrem

Po všech stránkách nás GameSir G3s nadchnul. Jasně, vždy se dají najít nedostatky a něco vytknout. Zde konkrétně bychom vypíchli nevzhledné oranžové plasty, odezva některých tlačítek by také mohla být lepší. Oproti konzolovým gamepadům je G3s  znatelně lehčí, díky čemuž působí méně pevně.

Opak je ale pravdou, gamepad je velmi kvalitně zpracovaný, od léty prověřených gamepadů výrobce okopíroval to nejlepší a vytvořil tak univerzální nástroj, který by neměl chybět v šuplíku každého pařana. Jeho největší výhodou je univerzálnost propojení s různými operačními systémy a délka výdrže na jedno nabití. Více než gamepad budete dobíjet svůj telefon či tablet.

GameSir G3s: opravdu univerzální gamepad
i Zdroj: PCTuning.cz

Mobilní nadšence potěší zejména odnímatelný držák telefonu, pomocí kterého můžete na svém telefonu hrát doslova kdykoliv a kdekoliv. Telefon v držáku sedí dobře, necestuje ani při otřesech, takže se nemusíte bát gamepad používat při cestování v MHD nebo po cestě na dovolenou.

Máte doma také nějaký exotický gamepad? Pochlubte se do komentářů.

Pro slevu 9$ zadejte při nákupu kód GameSirG3s

Za zapůjčení Gamepadu GameSir G3s děkujeme Geekbuying.com

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama