htc-tytn-ii-alternativni-budoucnost-k-iphone
Zábava Článek HTC TyTN II - alternativní budoucnost (k iPhone)

HTC TyTN II - alternativní budoucnost (k iPhone)

Zdeněk Šarman

Zdeněk Šarman

29. 11. 2007 01:00 25

Seznam kapitol

1. HTC = High Tech Computer 2. Balení a příslušenství 3. Konfigurace 4. Design 5. Software a synchronizace 6. Telefonní služby, fotoaparát, GPS a závěr

PDA, mobilní telefon s podporou UMTS, GPS navigace, Wi-Fi, QWERTY klávesnice – to vše v sobě kombinuje zařízení s plným názvem HTC TyTN II P4550, známé také pod kódovým označením Kaiser. Jak si povede v dnešní recenzi?

Reklama


Jak se Vám líbí? HTC TyTN II

Ještě před pár lety neznámá společnost HTC (High Tech Computer) se ve své nabídce produktů zaměřila zejména na high-end zařízení, které v sobě kombinují vymoženosti kapesních počítačů, mobilních telefonů, GPS navigací apod. a ukázalo se, že tento krok se jí vyplatil. Na svém kontě má a do budoucna připravuje mnoho kvalitních a zajímavých zařízení, ze kterých stojí za zmínku například zařízení jako, HTC X7501 Advantage, HTC Shift, HTC S730, HTC Touch a v neposlední řadě také THC TyTN a jeho nástupce HTC TyTN II (P4550 Kaiser).

HTC Shift
i Zdroj: PCTuning.cz
HTC Shift


HTC X7501 Advantage

HTC Touch
i Zdroj: PCTuning.cz
HTC Touch


HTC S730

HTC TyTN II
i Zdroj: PCTuning.cz
HTC TyTN II


HTC TyTN

Právě poslední zmíněný, HTC TyTN II (známý také pod vývojovým jménem Kaiser), využívající předností kombinace PDA s WiFi, mobilního telefonu s Bluetooth a GPS navigace je předmětem dnešní recenze.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama