Jedinečné Zombi se řítí z WiiU na naše PC
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Jedinečné Zombi se řítí z WiiU na naše PC

Jedinečné Zombi se řítí z WiiU na naše PC | Kapitola 8

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

27. 8. 2015 03:00 7

Seznam kapitol

1. Lákadlo jménem ZombiU 2. Jiný a svým způsobem geniální 3. Londýnu to v dešti sekne 4. Kulek je málo, zombie zase moc
5. Někdy je nejlepší vzít nohy na ramena 6. Grafický lifting se moc nepovedl 7. Hardwarové nároky z WiiU 8. Závěrečné shrnutí, hodnocení hry

Zombi je konverze tři roky staré akční hry ZombiU pro konzoli WiiU. Jelikož tato hra zcela bez výhrad využila displej gamepadu WiiU a nabízela i několik dalších zajímavých prvků, mnoho lidí ji označovalo za zlomový titul. Na počítačích ovšem ztrácí jednu ze svých hlavních předností. V dnešní recenzi si odpovíme na to, zdali nás dokáže bavit i bez ní.

Reklama

Zombi je herně velmi zajímavý zombie survival. Problém je, že tenhle kousek pochází z konzole WiiU a to navíc po téměř třech letech od jejího vydání. Co to hlavně znamená? Že se na ní nedá moc dobře koukat.

Na druhou stranu se jí musí nechat, že se do ní docela jednoduše „zažerete“, protože kulisy jsou velmi uvěřitelné. Zombi navíc umí budovat napětí, jenže to v této době (a na počítačích především) opravdu nestačí.

Zombi je dostupná pouze v digitální distribuci, to znamená žádné krabicové verze hry. Koupit ji můžete třeba na Steamu a to za cenu 19,99 €.

Jedinečné Zombi se řítí z WiiU na naše PC
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama