LEGO Minecraft, ta největší meta historie
i Zdroj: PCTuning.cz
Zábava Článek LEGO Minecraft, ta největší meta historie

LEGO Minecraft, ta největší meta historie | Kapitola 5

Michal Rybka

Michal Rybka

21. 10. 2023 06:50 22

Seznam kapitol

1. Rozšířená virtuální realita 2. LEGO Minecraft 21247: Domeček axolotlů 3. LEGO Minecraft 21248 Dýňová farma 4. LEGO Minecraft 21250 Pevnost železného golema 5. Hračka nebo artefakt

Minecraft® v podstatě vznikl jako digitální LEGO, které dovolilo vytvářet obří kostičkované krajiny. Každý, kdo někdy vyzkoušel levnější napodobeninu LEGO, ví, proč je drahé – a postavit si obří krajinu z kostiček je věc jen pro ty opravdu bohaté. Proto mi přijde vtipné, že se LEGO vrátilo oklikou a přineslo nám sérii LEGO Minecraft!

Reklama

Co k těmto stavebnicím říct závěrem? Nepochybuji, že čtenáři tohoto webu nejsou primární cílovka, pro ně je spíš LEGO Star Wars anebo moje oblíbené kosmické LEGO – ale možná je to dobrý tip pro toho otravného bratrance anebo sestřenici, kteří stále ujíždějí na Minecraftu. Stavebnice nejsou přehnaně drahé, jsou hezky udělané, v případě zájmu se dají doplňovat o jiné sety – a pokud má potěr z vaší rodiny začít s herním sběratelstvím, přijde mi LEGO Minecraft jako násobně lepší volba než Funko Pop a podobné hovadiny, které jenom zabírají místo.

LEGO Minecraft, ta největší meta historie
i Zdroj: PCTuning.cz

Tohle totiž je, přece jenom, pořád LEGO – je kreativní, můžete to skládat, rozebírat, kombinovat – a může fungovat jednak jako hračka, ale také jako artefakt, kterým si mohou ozdobit pokoj anebo, co já vím, třeba jednou kancelář. Nemám schopnost predikovat hodnotu stavebnic a nebudu tvrdit, že to je dobrá investice, ale pořád je podle mě lepší postavit si artefakt vlastníma rukama, než ho kupovat hotový. Menší stavebnice jsou záležitost na necelou hodinu, ty větší tak asi na dvě, je to prostě maličké a určené k doplňování jinými sety.

Na závěr bych dodal, že je možná na místě, abyste si vážili chvil, kdy lze známé nadchnout malými stavebnicemi tohoto typu: Až jednou procitnou a začnou se zaměřovat na Harryho Pottera anebo na Star Wars, začnou v tom lítat úplně jiné prachy..!

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama