Metal Gear Solid V: Phantom Pain - famózní završení
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Metal Gear Solid V: Phantom Pain - famózní završení

Metal Gear Solid V: Phantom Pain - famózní završení | Kapitola 10

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

7. 9. 2015 10:00 33

Seznam kapitol

1. Tradice sérii Metal Gear Solid nechybí 2. Vtipy jsou naprosto perfektní 3. Premiéra v otevřeném světě 4. Bez mapy by se člověk ztratil 5. Popusťte uzdu fantazie
6. Big Boss a jeho věrní pomocníci 7. Všude dobře, doma nejlíp 8. Mikrotransakce tady zabíjí 9. Oči potěší i pouštní bouře 10. Závěrečné shrnutí a hodnocení hry

Série akčních her Metal Gear Solid je tu s námi už přes 28 let. Po několika spin-offech i rozčarování jménem Metal Gear Solid V: Ground Zeroes se Hideo Kodžima vrací na scénu se svým magnum opus. Tato hra by měla být zakončením celé MTG série, tedy jakýmsi vyvrcholením všech Kojimových myšlenek. A to ve velkém stylu.

Reklama

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain je naprosto jedinečná vojenská akční hra, která se Hideu Kodžimovi a jeho týmu po všech stránkách povedla. Vedle nádherné grafiky a hardwarové nenáročnosti nabízí perfektní pískoviště, na němž se budete skvěle bavit desítky hodin.

K prvním titulkům se dopracujete cca za 30 hodin, k těm druhým potom asi za 50 hodin. A pokud budete chtít vyzobat veškerý obsah a vyzkoušet všechny její možnosti, můžete si odhadem připravit třeba i tři měsíce dovolené. A možná ani ty vám nebudou stačit. To za těch pár stovek opravdu stojí.

Metal Gear Solid V: Phantom Pain - famózní završení
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama