Soutěž: Vyhrajte špičkové paměti Kingston Fury pro vaše PC
i Zdroj: PCTuning.cz
Procesory, Paměti, Desky Článek Soutěž: Vyhrajte špičkové paměti Kingston Fury pro vaše PC

Soutěž: Vyhrajte špičkové paměti Kingston Fury pro vaše PC

Václav Vlček

Václav Vlček

5. 11. 2021 15:00 1

Seznam kapitol

1. Paměti Kingston 2. Soutěžní otázky 3. Pravidla soutěže

Přinášíme vám soutěž o paměti Fury Renegade a Beast od společnosti Kingston. Od zisku špičkových komponent pro vaše PC vás dělí odpovědi na tři otázky a taky trocha štěstí!

Reklama

Ceny v soutěži

1. cena - 32 GB KIT (2x 16 GB) Kingston Fury Renegade DDR4 RGB

2. cena - 32 GB KIT (2x 16 GB) Kingston Fury Beast DDR4 RGB

3. cena - Dárkový balíček od Kingston Fury

Představení pamětí Kingston Fury

Modelová řada Kingston Fury Renegade DDR4 RGB představuje špičku současné produkce pamětí společnosti Kingston. Je ideální volbou pro náročné hráče, kteří hledají vysoký výkon pro hraní náročných her i jejich případné streamování. Nasazení těchto pamětí zvýší snímkovou frekvenci ve hrách a usnadní práci s videem. Díky certifikaci Intel XMP (Extreme Memory Profile) jsou moduly Kingston Fury Renegade skvělým řešením pro PC osazené nejnovějšími čipovými sadami společnosti Intel. Příznivce světelných efektů potěší RGB varianta pamětí, která nabízí efektní dynamické podsvícení.

Paměti Kingston Fury Beast jsou cenově výhodnou variantou, která poskytne navýšení výkonu PC pro aktivity, jako je hraní her, střih videa nebo renderování projektů. Paměti Fury Beast jsou v dispozici v několika variantách s maximální rychlostí 3733 MHz a nízkou latencí CL15-19. V jich výbavě je také podpora funkce automatického PnP přetaktování a podpora procesorů Intel XMP a AMD Ryzen. Na své okolí paměti zapůsobí díky dynamickému podsvícení.

Více o značce Kingston Fury na https://www.kingston.com/czech/en/memory/gaming.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama