Soutěž: Vyhrajte špičkové paměti Kingston Fury pro vaše PC
i Zdroj: PCTuning.cz
Procesory, Paměti, Desky Článek Soutěž: Vyhrajte špičkové paměti Kingston Fury pro vaše PC

Soutěž: Vyhrajte špičkové paměti Kingston Fury pro vaše PC | Kapitola 2

Václav Vlček

Václav Vlček

5. 11. 2021 15:00 1

Seznam kapitol

1. Paměti Kingston 2. Soutěžní otázky 3. Pravidla soutěže

Přinášíme vám soutěž o paměti Fury Renegade a Beast od společnosti Kingston. Od zisku špičkových komponent pro vaše PC vás dělí odpovědi na tři otázky a taky trocha štěstí!

Reklama

Na vás už je, abyste odpověděli na následující soutěžní otázky, a pak už bude záležet jen na tom, jestli budete mít při slosování štěstí. Soutěžit můžete až do půlnoci z neděle na pondělí 21.11. 2021.

Na soutěžní otázky můžete odpovídat pouze jednou, vícenásobné odpovědi jsou důvodem pro vyřazení ze soutěže (včetně případů, kdy jeden soutěžící opakovaně odpovídá pod různými e-mailovými adresami či „za ostatní“ příbuzné a známé). Nezkoušejte ani odpovídat vícekrát s různými variantami odpovědí, v takovém případě nebude uznaná žádná z vašich odpovědí.

Pokud se vám omylem povede zaslat v krátkém časovém intervalu tutéž odpověď vícekrát anebo nekompletní, ve slosování zůstane zařazena jen jedna správná odpověď.

Abychom zachovali anonymitu soutěžících, nechceme znát žádné další údaje – vaše jméno, příjmení ani nic dalšího. Email v žádném případě nepředáváme partnerům soutěže ani je dále nevyužíváme a po ukončení soutěže jsou půl roku archivovány a následně smazány.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama