vodni-bloky-innovatek-cool-matic
Skříně, zdroje, chladiče Článek Vodní bloky Innovatek Cool-Matic

Vodní bloky Innovatek Cool-Matic | Kapitola 6

Pirs

Pirs

3. 7. 2006 01:00 22

Seznam kapitol

1. Innovatek - legenda na poli overclockingu 2. Cool-Matic X1800XT/XL 3. Cool-Matic G70-512MB 4. Testovací sestava a metodika 5. Dosažené výsledky a závěr 6. Závěr

S příchodem léta se stává více než kdy jindy aktuální otázka dobrého chlazení počítačových komponent. Tématem této recenze je dvojice bloků vodního chlazení pro grafické karty ATi Radeon X1900/1800 a nVidia GeForce 7900/7800 od společnosti Innovatek, která má s výrobou bloků vodního chlazení letité zkušenosti.

Reklama
Vodní bloky Innovatek Cool-Matic
i Zdroj: PCTuning.cz

Innovatek opět dokázal, že bloky vodního chlazení opravdu dělat umí. Cena ATI bloku je 2250Kč a cena NVIDIA bloku 2600Kč (obě včetně DPH). Na první pohled se obzvlášť cena bloku pro grafickou kartu GeForce může zdát vysoká, ale je nutné si uvědomit, že fullcover blok vodního chlazení je v podstatě jedinou možností, jak dostatečně uchladit přetaktované high-end grafické karty bez nutnosti přídavných ventilátorů. Takže pro milovníky ticha nebo ortodoxní vyznavače vodního chlazení mohou být bloky Innovatek jedním z vážných kandidátů při uvažované koupi. Tyto dva bloky nelze jinak než doporučit.

Vodní bloky Innovatek Cool-Matic
i Zdroj: PCTuning.cz

Bloky vodního chlazení zapůjčil obchod CASEMODDING.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama