AMD Adrenalin Edition 2019: nové funkce a test výkonu
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek AMD Adrenalin Edition 2019: nové funkce a test výkonu

AMD Adrenalin Edition 2019: nové funkce a test výkonu | Kapitola 22

Adam Vágner

Adam Vágner

2. 1. 2019 03:00 29

Seznam kapitol

1. Počtvrté ve velkém stylu 2. Poradí vám, co s hrou, nastavením a hardwarem 3. Něco pro tuning 4. Novinky pro displeje 5. Radeon Overlay – úpravy obrazu 6. WattMan na OSD: Taktujte přímo ze hry 7. AMD Link 8. Animované GIFy přímo z ovladačů! 9. Hry z PC v mobilu 10. Virtuální realita pro každého! Skoro :( 11. Testovací sestava
12. 3D Mark 13. Aliens vs. Predator 14. Battlefield 1 15. F1 2018 16. Fallout 4 (Win 10) 17. Far Cry 5 18. GTA V (Win 10) 19. Metro Last Light Redux 20. Tom Clancy´s The Division (DX11 + DX12) 21. The Witcher 3: Wild Hunt 22. Cena, průměrný výkon, poměr cena/výkon, shrnutí

Na konci roku uvedlo AMD další velký update ovladačů. Přinesl významné vylepšení ovládacího panelu pro nastavování grafiky přímo ve hře, přidal spoustu funkcí do mobilní aplikace AMD Link pro monitoring a nově i přetaktování grafické karty přes mobil i přímo za běhu hry a nová je i podpora streamování her do mobilů a tabletů a dokonce i pro VR.

Reklama

Většina cen je ze známých počítačových obchodů (obvykle Alza, CZC.cz, Digitor, Mironet, TS Bohemia, Softcom, v případě horší dostupnosti karet i jiné větší obchody).

Ceny se od posledního testu příliš nehýbaly, snad jen RTX od Asusu občas o nějakou tu stovku zlevnily.

Průměrný výkon

Následuje klasický souhrn. Průměrný výkon je průměrem dílčích výsledků. U každého titulu je započítáno jedno z nastavení nejvhodnější pro testovaný segment karet. Následně je vypočítaný procentuální výkon ve vztahu k nejvýkonnější kartě v daném testu. Zprůměrováním všech těchto dílčích výsledků dostaneme průměr celkový.

K tomu, aby karta dosáhla sta procent, by musela být nejvýkonnější ve všech testech.

Závěrečné shrnutí

 
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama