Česko-slovenská kvalifikace MSI MOA 2011 – jak na to
i Zdroj: PCTuning.cz
Článek Česko-slovenská kvalifikace MSI MOA 2011 – jak na to

Česko-slovenská kvalifikace MSI MOA 2011 – jak na to | Kapitola 7

Z. Obermaier

Z. Obermaier

26. 3. 2011 14:00 6

Seznam kapitol

1. Pravidla, podmínky, fakta 2. Příprava základní desky 3. Příprava grafické karty 4. Taktování procesoru
5. Taktování grafiky 6. Představení MSI GTX 580 Lightning 7. Závěr

Před nedávnem proběhla místní kvalifikace na světové klání extrémních taktovačů, jemuž bude předcházet evropské finále v Istanbulu. Jelikož byly podmínky náročné, byl například vyžadován kapalný dusík, účast byla slabá. To jsme ale čekali. I přesto jsem se do akce pustili naplno, a dnes se tak můžete podívat, co nás dovedlo k vítězství!

Reklama
Česko-slovenská kvalifikace MSI MOA 2011 – jak na to
i Zdroj: PCTuning.cz

Je trochu zklamáním, že se tentokrát soutěže zúčastnily jen dva týmy, já za PC Tuning a tým ze Slovenska. O účast v soutěži chtěly bojovat i další dva týmy, nesehnaly ale potřebné vybavení a nebo neměly štěstí na dobré CPU a GPU. Nakonec byla tedy účast opravdu slabá. To lze přičíst hlavně několika faktorům, soutěž a kvalifikace byla oznámena dva týdny před vyhlášením výsledků, což není na podobné akce dostatečně dlouhá doba. Já přípravou zabil celý týden, testováním desek a GPU. Samotné taktování pak zabralo kompletně celý víkend. Také omezení na kapalný dusík (jež je drahý a musíte mít svou dewarku) a potřeba modování drahé grafické karty zřejmě pár potenciálních účastníků odradila. Bohužel nešlo to udělat jinak. Člověk jež se dostane na evropské finále, musí mít taktování s dusíkem v malíku a nesmí mít problém ani s úpravou grafiky nebo desky. O náročnosti těchto soutěží svědčí loňský neúspěch na Gigabyte GOOC, který jsme nechtěli už opakovat.

Česko-slovenská kvalifikace MSI MOA 2011 – jak na to
i Zdroj: PCTuning.cz

Na závěr tedy děkujeme společnosti MSI za uspořádání regionální kvalifikace a za to, že budeme mít možnost utkat se s evropskou špičkou na finále v Istanbulu. A vy, naši čtenáři, nám držte palce v tomto klání, jež bude přenášeno on-line na Overclocking-TV. Ostatně jako vždy.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama