Jak se nám rozhodli zrušit listovní tajemství, aby se nám radostněji žilo
i Zdroj: PCTuning.cz
Článek Jak se nám rozhodli zrušit listovní tajemství, aby se nám radostněji žilo

Jak se nám rozhodli zrušit listovní tajemství, aby se nám radostněji žilo | Kapitola 2

Michal Rybka

Michal Rybka

18. 7. 2021 01:03 18

Seznam kapitol

1. Sprostí podezřelí 2. Skutečné oběti 3. Děti 4. O co tu jde? 5. Hra na svobodnou společnost

Když digitální šrouby utahuje Čína, je to fuj a zpátečnické. Totalitní manýry nám ale probublávají i sem, přelepené líbivými nálepkami a hesly. A to je varovné a opravdu děsivé.

Reklama

Západní společnost je extrémně pokrytecká, pokud jde o případy skutečného zneužívání: Můžeme jmenovat zneužívání dětí katolickými pohlaváry i neuvěřitelné počty dětí, které zemřely na církevních internátech v Kanadě.

Můžeme mluvit o Jeffrey Epsteinovi a o minimálně 36 obětech zneužívání, které se marně dlouhé roky dovolávaly spravedlnosti: Epstein byl nedotknutelný, protože do své zvrhlé zábavy zatáhl hodně jiných mocných. Můžeme mluvit o Michaelu Jacksonovi, kterému procházelo zneužívání dětí roky. Můžeme mluvit o „grooming gangs“ z Británie, které beztrestně roky zneužívaly tisíce sociálně slabých dětí – a policie proti nim nezasáhla, protože se bála obvinění z rasismu. 

Všechny ty případy mají jedno společné: Sociální služby a silové složky o tom věděly, ale bály se zasáhnout, protože cíle pro ně byly nedotknutelné: Od katolických papalášů po pákistánské gangy. Takže když přichází Evropská komise s tím, že je třeba celoplošně rozbít listovní tajemství, tak si od toho slibuje vlastně co? Neschopnost státu ochránit oběti, o kterých se ví, je známá věc. Člověk by řekl, že pokud to myslí s bojem proti pedofilii vážně, měli by začít tam, kde se to děje a kde se ví, že se to děje – ne nasazovat celoplošné monitorování populace.

Ono vůbec: Všimli jste si, jak často se u zpráv o útocích islámských radikálů uvádí, že se o nich vědělo, byli monitorováni, a dokonce že řada z nich prošla převýchovou? Tak jaký smysl má věci jen monitorovat, když se pak nekoná anebo konání není účinné? K čemu je takový aparát, takové databáze, když se pak věci stejně dějí samospádem?

Další věc, která mě zaráží, je fakt, že se to děje zrovna v době, kdy probíhá „genderová a sexuální revoluce“, jejíž součástí je i snaha legitimizovat pedofilii jako formu sexuální sebeidentifikace a dekriminalizovat ji. To je prostě fakt – a existuje pozoruhodně velké množství organizací, které pedofilii otevřeně hájí.

Přístup západní společnosti k pedofilii je jedna z nejdivnějších věcí, na kterou můžeme narazit. Ta celá věc má strašně moc aspektů. První z nich jsou historické, kdy například islám připouští věk pro ženitbu od puberty – obvykle šlo o 15 let. Mohamedova nejmladší žena Ajša měla údajně šest, ale i u sňatků v Evropě bylo běžné, že nevěsta měla i dvanáct. Římské dívky se běžně vdávaly ve dvanácti, anglický král John si bral Isabellu ve dvanácti a takové věci najdeme i v českých dějinách.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama