Jak se nám rozhodli zrušit listovní tajemství, aby se nám radostněji žilo
i Zdroj: PCTuning.cz
Článek Jak se nám rozhodli zrušit listovní tajemství, aby se nám radostněji žilo

Jak se nám rozhodli zrušit listovní tajemství, aby se nám radostněji žilo | Kapitola 5

Michal Rybka

Michal Rybka

18. 7. 2021 01:03 18

Seznam kapitol

1. Sprostí podezřelí 2. Skutečné oběti 3. Děti 4. O co tu jde? 5. Hra na svobodnou společnost

Když digitální šrouby utahuje Čína, je to fuj a zpátečnické. Totalitní manýry nám ale probublávají i sem, přelepené líbivými nálepkami a hesly. A to je varovné a opravdu děsivé.

Reklama

Je naprosto nemyslitelné, aby západní svět nabídl kde komu legální bianco šek k celoplošnému monitorování komunikací celé populace. Aby se kdokoliv mohl přehrabovat v jakékoliv komunikaci, která nutně musí zahrnovat i obchodní tajemství, důvěrná medicínská, vědecká a technická data – prostě proto, že by tam třeba mohl být schovaný nějaký pindík. 

Lidi, kteří tohle navrhli, buď vůbec netuší, jak fundamentální právo se pokoušejí podkopat – anebo to naopak velmi dobře vědí. Pokud to opravdu prosadí, můžeme si přestat hrát na svobodnou společnost, protože budeme stejně svobodní, jako jsou dnes Číňané: Záleží jen na tom, jaké filtry se na komunikaci nasadí. 

Pokud se Evropská komise chystá do boje s pedofilií, tak ať si nejdřív vyřeší svůj vztah s pedofilní komunitou, která se pokouší legalizovat, vyjasní si svůj postoj k dětským manželstvím a stanoví taková pravidla pro sex nezletilých, která korespondují s realitou. A pak může začít čistit ty případy, které se válí na stole a křičí tam: Pedofilní kněží, nucené sňatky, gangy, které zneužívají děti jak sexuálně, tak i jinak. A pak se můžou pustit do osvětové kampaně a do boje s úchyláky, kteří loví na sociálních sítích a veřejně tam v diskusích nahánějí děti. 

Na nic z toho ale nepotřebují plošné rozbití listovního tajemství. Na tohle už prostředky mají.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama