Nejlepší nové hry pro PC: tyto tituly si nenechte ujít!
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejlepší nové hry pro PC: tyto tituly si nenechte ujít!

Nejlepší nové hry pro PC: tyto tituly si nenechte ujít!

Václav Vlček

Václav Vlček

21. 6. 2018 03:00 2

Seznam kapitol

1. Wreckfest 2. Jurassic World Evolution, Unravel Two 3. Vampyr, Forgotton Anne 4. State of Decay 2, Pillars of Eternity II
5. Frostpunk, BattleTech 6. Conan Exiles, Moonlighter 7. City of Brass, Downward Spiral: Horus Station 8. A Total War Saga, Smoke and Sacrifice a další...

Před pár týdny to už vypadalo, že to nejlepší, co mělo v prvním pololetí vyjít, máme za sebou a na další herní pecky si počkáme na podzim. O to překvapivější je, že se vyrojila řada her, jež před vydáním jen málokdo zaregistroval, ale teď mají úspěch a derou se na přední příčky žebříčků prodejnosti. Které z herních novinek stojí za to?

Reklama

Před dvěma měsíci jsem si ve shrnutí Nejlepších her z poslední doby stěžovala na to, že okurková sezóna přišla ještě dříve než obvykle. S odstupem času můžu říci, tohle nepříjemné období naštěstí nemělo dlouhé trvání, takže jsme se v nedávné době i přesto, že se teď vydavatelé věnovali spíš výstavě E3, dočkali spousty zajímavých nových her. Na následujících řádcích najdete výčet těch nejlepších.

Ke každé hře přidávám všechny důležité informace včetně žánru a hodnocení na serveru Metacritics (ve formátu hodnocení recenzentů/samotných hráčů). Pro lepší představu přidávám také odkazy na oficiální stránku hry a samozřejmě i obrázek a především trailer (či video ze hry). Věřím, že v tomto případě je právě video nejlepším informačním prostředkem.

Wreckfest

Nejlepší nové hry pro PC: tyto tituly si nenechte ujít!
i Zdroj: PCTuning.cz

Wreckfest je duchovním nástupcem legendárních FlatOutů. Vedle klasičtějších závodních tratí se v něm můžete zúčastnit závodů demoličního derby. Grafika Wreckfest sice asi úplně neoslní, vše ale vyvažuje velmi precizní model poškození, který se promítá i do způsobu chování aut. Chování automobilů můžete ovlivnit také rozmanitými upgrady, suma sumárum je tedy hra bohatá na možnosti. Asi nejdůležitější je ovšem pocit ze závodění, který je za mě naprosto perfektní.

Soutěživé hráče jistě zaujme také online multiplayer, v němž si to o krále arény můžete rozdat až s 23 dalšími hráči. Jestli tohle nezní dostatečně divoce, tak potom nevím. V neposlední řadě potěší i napojení na SteamWorkshop, které je nepsanou garancí nových nápadů a bohatého obsahu.

Wreckfest se na PC před pár dny svižně převalil z předběžného přístupu. Cenovka se vyšplhala na rovných 44,99 eur a musím říci, že zážitek s touto hrou spojený stojí za každý jeden cent.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama