Nejočekávanější hry: jízdní řád pro konec roku 2014
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejočekávanější hry: jízdní řád pro konec roku 2014

Nejočekávanější hry: jízdní řád pro konec roku 2014

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

7. 10. 2014 03:00 24

Seznam kapitol

1. Úvod 2. Alien: Isolation, Ryse: Son of Rome, The Evil Within 3. Borderlands, Civilization: BE, Legend of Gimrock 2 4. Call of Duty: Advanced Warfare, The Crew, Lords of...
5. Assassin's Creed Unity, Far Cry 4, Dragon Age: Inq. 6. Escape Dead Island, Project Cars, Lara Croft and... 7. Hotline Miami 2, Orcs Must Die! Unchained, Ori and... 8. Závěr

Nejrušnější čtvrtletí herního roku je v plném proudu. Vánoce se blíží a vydavatelé na nás chrlí jednu herní pecku za druhou. A bude hůř, mnohem hůř! Hlavní vlna nejočekávanějších her tohoto podzimu se na nás teprve chystá. Abyste se v ní pořádně vyznali a věděli kdy a na co se těšit, připravili jsme pro vás přehledný jízdní řád!

Reklama

Jelikož se nezávislí vývojáři docela činili, tento rok si na obvyklé prázdninové sucho nemůžeme stěžovat. Každému kovanému hráči je nicméně naprosto jasné, že ty pravé herní žně nás teprve čekají. Naznačilo to září, které nám dopřálo hned několik skvělých her, v čele s bláznivou zombie akcí Dead Rising 3, tahovou strategií Endless Legend, návratem legendárního izometrického RPG Wasteland 2, akční adventurou  Sherlock Holmes: Crimes & Punishments nebo budovatelskou strategií Train Fever. A to jsme teprve na úplném začátku.

Nejočekávanější hry: jízdní řád pro konec roku 2014
i Zdroj: PCTuning.cz

V následujících měsících nás přitom čeká hlavní chod v podobě survival hororové hry Alien: Isolation, akční hororovky The Evil Within, tahové strategie Sid Meier's Civilization: Beyond Earth, akčního RPG Lords of the Fallen, střílečky Far Cry 4, závodní hry The Crew a desítek dalších. Celkový počet očekávaných her závěrečného čtvrtletí tohoto roku přitom v porovnání se stejným obdobím minulého roku radikálně vzrostl. Čert aby se v tom vyznal, že?

Nejočekávanější hry: jízdní řád pro konec roku 2014
i Zdroj: PCTuning.cz

Abyste se v té hromadě skvělých her, které mají vyjít koncem tohoto roku, alespoň trochu vyznali, připravili jsme pro vás jízdní řád těch nejočekávanějších titulů konce roku 2014. Nezapomněli jsme v něm samozřejmě na žádnou ze šťavnatých AAA her, vedle toho jsme ho ale doplnili i několika zajímavými nezávislými peckami.

Nakonec zdúrazňuji, že seznam neobsahuje všechny hry, které mají na konci tohoto roku vyjít, ale soustředili jsme se na ty něčím zajímavé či výjimečné tituly. Tipy na další zajímavé hry očekáváme v diskuzi pod článkem. Nezdráhejte se o něj s námi podělit!

Hry v článku jsou řazeny podle očekávaného data vydání.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama