Neranděte s roboty! Cybersex, iProstitutky a sexroboti se blíží...
i Zdroj: PCTuning.cz
Internet Článek Neranděte s roboty! Cybersex, iProstitutky a sexroboti se blíží...

Neranděte s roboty! Cybersex, iProstitutky a sexroboti se blíží... | Kapitola 7

Michal Rybka

Michal Rybka

12. 2. 2016 21:00 34

Seznam kapitol

1. Internet trochu jiných věcí 2. Strčte si to do... 3. Kyber... sociální pracovnice 4. Zakročte proti sexuálním robotům!
5. Růst populace: z extrému do extrému 6. Sami uprostřed společnosti 7. Příčina? Ne, následek!

Mezi nejbizarnější zařízení virtuální reality a teleprezence patří ta spadající do kategorie „teledildonika“. Ano, jsou to periferie pro pány a dámy, které jim dovolují řádit bez ohledu na vzdálenost, stačí jenom internetové připojení. Bude ale po telesexu následovat teleprostituce – a skončíme nakonec v náručí sexrobotů?

Reklama

I když se zdá, že teledildonika a sex s roboty jsou exces, nebo, přesněji řečeno z hlediska „neuroteologů“ jako je Manfred Spitzer, právě ta špatná věc, která vede lidstvo na scestí, není to pravda. Roboti nahrazující lidi nejsou příčinou problémů, je to symptom vadné společnosti, která mění lidský život na šílený hon za kariérou a likvidují normální soukromý život.

Vytížený pracovník si sežene robota na sex, potom robota na konverzaci a až bude doma starý, koupí si robota, který bude hlídat jeho zdravotní stav, aby byl po ruce někdo, kdo zavolá záchranku. To není spekulace, to všechno se už v Japonsku vyrábí.

A nepostihuje to jenom muže. Jeden taxikář mi popisoval, jak před Vánocemi vozí z večírků single dámy po pětatřicítce, které mu opilé na sedadle brečí, že už jim nezbývá moc času na dítě, ale kvůli kariéře či aférkám se šéfy přebíraly, až přebraly. A teď si musí vybrat mezi samotou, umělým oplodněním anebo kýmkoliv, kdo je alespoň trochu přijatelný a je ochoten se vrhnout rovnou do otcovství. Zdá se, že to není jen problém kariéristek, ale když tak čtu rubriky o celebritách, padají tam z úst čerstvých čtyřicátnic podobné úvahy. No, ještě nám tu zbývají ti roboti...

Nicméně - ať už jsou pokroky technologií jakékoliv, pamatujte: „Do not date robots!“

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama