Spotify nabídne statistiky po celý rok, už žádné zaspamované příběhy s Wrapped!
i Zdroj: Tom Majric/Pixabay
Novinka Spotify nabídne statistiky po celý rok, už žádné zaspamované příběhy s Wrapped!

Spotify nabídne statistiky po celý rok, už žádné zaspamované příběhy s Wrapped!

David Švrček

David Švrček

11. 6. 2024 10:49

Spotify zavádí novou funkci My Spotify. Ta nabídne to, co známá funkce Spotify Wrapped celoročně. Snad již nebudeme svědky přeplněných stories od uživatelů, kteří nám cpou jejich hudební návyky.

Reklama

Spotify, jedna z nejznámějších hudebních streamovacích služeb na světě s více než 615 miliony uživatelů, přidává novou funkci My Spotify. Společnost oznámila, že uživatelé v USA, Kanadě, Velké Británii, Irsku, Austrálii a na Novém Zélandu uvidí nové bannery se statistikami na domovské obrazovce a personalizované zprávy o svých hudebních návycích. Tato funkce přináší zážitky podobné jako funkce Wrapped, akorát po celý rok.

Banner k nové funkci
i Zdroj: newsroom.spotify.com
Banner k nové funkci

Šéf marketinogvého oddělení Spotify, Marc Hazan uvedl, že cílem je prohloubit jedinečný vztah mezi posluchači a jejich Spotify. My Spotify umožní fanouškům propojit se s hudbou, kterou milují, prostřednictvím funkcí jako daylist, DJ mix, Blend, Daily Mix a centrum Made For You, které nabízí playlisty a podcasty přizpůsobené jejich vkusu. Zkrátka aby ve sluchátkách zněla uživateli hudba, přesně podle jeho gusta.

Banner k nové funkci
i Zdroj: newsroom.spotify.com
Banner k nové funkci

Funkce také zahrnuje personalizované seznamy skladeb, přizpůsobené každodenním zvyklostem posluchačů. Uživatelé mohou vidět bannery se statistikami, jako například upozornění na počet přehrání skladeb od konkrétního umělce nebo doporučení mixu na základě jejich poslechové historie.

Funkce bude dostupná všem uživatelům, nejen předplatitelům Premium. My Spotify přichází zrovna v době, kdy má Spotify v plánu zdražení v některých regionech (a zdražení na celém světě přijde určitě také). Jedná se tedy o docela férovou nabídku, kdy se služba snaží nutné zvýšení ceny kompenzovat funkcemi navíc . Časový plán rozšíření do dalších zemí, mimo zmíněné regiony, zatím nebyl oznámen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama