vse-o-dvd-pro-nove-tvare-ci-ctenare
Úložná zařízení Článek Vše o DVD pro nové tváře či čtenáře

Vše o DVD pro nové tváře či čtenáře

Dedek Jan

Dedek Jan

9. 12. 2004 00:00

Reklama

 

Úvodem

Milý čtenáři protože jsi kliknul na reklamu serveru PCtuning byl jsi transportován sem na toto místo. Tvé kliknutí vyvolal zájem o problematiku DVD, o kterou nebudeš samozřejmě ochuzen.

Není to tak dlouho kdy jste na našem serveru www.PCtuning.cz mohli shlédnout seriál "Vše o DVD". Ať jste začátečník nebo pokročilý, články které na vás čekají vám jistě přinesou nějaké nové poznatky. Zatím byly publikovány tři díly tohoto seriálu a všechny provází zajímavé postřehy a poznámky autora, které by vám neměly uniknout.

Rozcestník "Vše o DVD"

V první článku ze série "Vše o DVD" jste se mohli dočíst o konstrukci DVD, jejich formátech a také o způsobu zápisu na DVD.


Konstrukce DVD-RAM

V navazující druhé části jsme vám přiblížily kvalitu a životnost médií, nezapomněli jsme se zmínit o potřebném HW (hardwaru) a SW (softwaru), který budete potřebovat k vypalování a který je nepostradatelný pro každého "paliče". Najdete zde i doporučení jakou vypalovačku popřípadě média si pořídit. V závěru druhé části je návod na vypálení bootovacího disku s Windows XP SP2 a tento závěr je zároveň úvodem třetí části.


Koroze média

Zatím poslední třetí část jsme věnovali návodům jak bez problémů vypalovat datová DVD s pomocí nativního rozhraní Windows XP, Nera Express, Nera Burning Rom a taká aplikace Ahead InCD pro paketový zápis.

Chcete vědět víc nejen o vypalování DVD, ale i o ostatní počítačové problematice, tak rozšiřte naši čtenářskou obec a navštivte nás na adrese www.PCtuning.cz.

Za redakci PCtuningu.cz vám přeji příjemné počteníčko a spoustu nově nabitých znalostí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama