Boj o byznys, nebo o přežití lidstva? Co se stalo v OpenAI
i Zdroj: depositphotos
Sítě a Internet Článek Boj o byznys, nebo o přežití lidstva? Co se stalo v OpenAI

Boj o byznys, nebo o přežití lidstva? Co se stalo v OpenAI | Kapitola 6

Michal Rybka

Michal Rybka

25. 11. 2023 06:45 15

Seznam kapitol

1. Kdo to řídí? 2. Časová osa a nová rada 3. První a druhá teorie: Etické nebo osobní spory 4. Třetí teorie: Snaha o záchranu lidstva před superinteligencí 5. Čtvrtá a pátá: Klasický korporátní souboj či převrat 6. Tak co se zatraceně stalo?

Aby bylo jasno, nikdo kromě lidí z původní správní rady organizace OpenAI a (možná) Sama Altmana doopravdy neví, co se stalo. Všichni ostatní o tom vědí kulové, my také – ale na rozdíl od ostatních vás nebudeme nutit za spekulace platit a podělíme se s vámi o ně zadarmo.

Reklama

Dál už nevím. Tak tady máte další vysvětlující video, které ví stejný prdlajz jako všichni ostatní. Patří mezi ty, které opakují teorii o tom, jak board zastupuje „zájmy lidstva“ a že se rozešel jejich a Altmanův názor na to, jak pokračovat. 

Takže jsem to tady pěkně shrnul – a jen opakuji, že o tom vím ve skutečnosti prdlajz – a pokud někdo časem nevyklopí, jak to doopravdy bylo, nebudeme vědět pravdu. Možná nikdy nebudeme vědět pravdu, stejně jako o schůzce Microsoftu, na které prodali MS DOS firmě IBM: I o té události máme několik rozporuplných výpovědí, takže buď si to každý účastník zapamatoval po svém, anebo prostě řekl světu to, co si podle něj svět měl odnést.

Takže co se tam doopravdy stalo? 

Nevím, vyberte si, která spekulace se vám líbí nejvíc!

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama