Dishonored: Death of the Outsider - krysy znají vaše tajemství!
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Dishonored: Death of the Outsider - krysy znají vaše tajemství!

Dishonored: Death of the Outsider - krysy znají vaše tajemství! | Kapitola 5

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

27. 9. 2017 03:00 2

Seznam kapitol

1. Zabijte Boha, zn.: Okamžitě! 2. Sejmutí tváře 3. Nákupy na Černém trhu 4. Den otevřených dveří 5. Závěrečné shrnutí, hodnocení hry

Špinavé, krysami zamořené město, kde smrt číhá na každém kroku, už zase láká k návštěvě. Jmenuje se Karnaca a svoje stopy tu zanechal i slavný Corvo a jeho dcera. Jedna z nejlepších her minulého roku se rozrostla o samostatně stojící dobrodružství, v němž se ujmete nového hrdiny, respektive hrdinky...

Reklama

Vypozorovala jsem, že existují dvě skupiny hráčů. Jedni kvalitu hry z velké části hodnotí také podle toho, zdali v ní mohou strávit dlouhé hodiny. Ti druzí by si zase přáli, aby velké AAA hry nebyly tak dlouhé, jako občas bývají, protože nemají čas na jejich dohrání. Osobně patřím do druhé zmiňované skupiny. A asi i kvůli tomu se mi Dishonored: Death of the Outsider docela líbí.

Jasně, hra vám nenabídne žádný super nový koncept, ani nové grafické detaily. Jenže co bychom od datadisku vlastně vůbec chtěli? Dishonored: Death of the Outsider je solidních pět hodin stealth akční hratelnosti, která vás bude bavit. Rychle se do ní dostanete díky zkušenostem z předchozího hraní, ale v průběhu vás nezačne nudit.

Příběh Dishonored: Death of the Outsider sice mohl být možná o něco promyšlenější, na druhou stranu vám bude stačit večer nebo dva na to, abyste se s konečnou platností dozvěděli, jak to všechno skončí. Nevím jak vám, ale mě v záplavě pracovních povinností přesně tohle sedí.

Dishonored: Death of the Outsider - krysy znají vaše tajemství!
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama