Far Cry Primal: Hurá na mamuty!
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Far Cry Primal: Hurá na mamuty!

Far Cry Primal: Hurá na mamuty! | Kapitola 6

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

29. 2. 2016 11:00 26

Seznam kapitol

1. O 12 000 let dříve 2. Pralidé jsou učenliví 3. Jízda na mamutovi 4. Let sovy 5. Grafika, hardwarové požadavky hry 6. Závěrečné hodnocení

Populární herní série Far Cry se tento rok dočkala velké změny. Zavádí nás totiž do hodně vzdálené minulosti a to navíc do Střední Evropy. Zde se budeme snažit přivést na vrchol svůj lid, což obnáší souboje s nepřátelskými kmeny, ale třeba i lovení divoké zvěře jako jsou mamuti, šavlozubí tygři nebo jaguáři. Jak se Ubisoft s tímto zasazením popral, se dozvíte v naší dnešní recenzi.

Reklama

Na Far Cry Primal jsem se hodně těšila. Mám pro tuto sérii slabost. Líbil se mi dokonce i Far Cry 4, z něhož byli někteří lidé rozčarováni. Far Cry Primal mě ovšem docela zklamal.

Když to řeknu na rovinu, Far Cry Primal je již druhá recyklace v řadě. Autoři třetím dílem trefili do černého a nyní se tohoto mustru drží, co jim síly stačí. Nové zasazení je tak sice velice atraktivní, ale nedokáže skrýt, že tohle jste už dávno hráli.

Ano, Far Cry Primal je vcelku kvalitní hra. A ano, Far Cry Primal vás dokáže zabavit. Ale nefunguje jako celek, který byste chtěli dotáhnout v jednom kuse až k samotnému cíli. Spíš mi přijde, že Far Cry Primal odvede dobrou práci na zabití volných chvil mezi jinými hrami (při čekání na kvalitnější kousky, případně jako zpestření a odpočinek od nich).

Celkové hodnocení Far Cry Primal se asi odvíjí od toho, před jakou dobou jste hráli předchozí díly (nebo zdali jste je vůbec hráli). Pokud jste s nimi již přišli do styku a od jejich dohrání neuplynulo více jak půl roku, potom z této hry nejspíše budete zklamaní. V ostatních případech existuje naděje, že odvede svou práci.

Far Cry Primal můžete koupit třeba na Steamu a to za cenu 59,99 € (cca 1700 korun).

Far Cry Primal: Hurá na mamuty!
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama